Gejm ouvr ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Mogoče pa je končno spoznal, da je življenje prekratko ...
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pa ne, da sprasujem za recept, ker vem, da ga ni ... tako je zivljenje.
smile-1.gif

najbolj zanimivo je to, da sva se imela podobno, kot vidva ... vse kul, vse stima, kar naenkrat pa ona ne more vec ...

dejstvo je, da me je sprejela takega kot, sem, ter jaz njo ... da sva mela vse in se vec, a ocitno, to ni dovolj ... zato ta karikiranja in sprasevanja, kaj sploh naredit, da zveza funkcionira, ce pa zveza, katera nima problemov, ki funkcionira ... razpade? what's the point then?

Sajkek, tudi sam mislim, da je vmes lahko nekdo drug ... ampak jo poznam ... tega ni zmozna ....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pustla te je, ti pa si še kar zatiskaš oči... in ne ni zmožna, IIIIIIIIIIIIII KAK LEPO
smile-1.gif
naivnež..

vsak je vsega zmožn
smile-1.gif
zapomni si to. saj pa menda nisi star 15 let.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
jah.... očitno v tem primeru res nisi imel sreče..... bo pa pač v drugo šlo

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Dokler imaš žensko ob kateri moraš gruntati kako bi se bilo najbolje obnašati (baraba, copata ipd...), ni prava ženska. Dolgoročno se ne gre pretvarjat. Najdeš si takšno, ob kateri si lahko tak kot si.

Pa brez pretiranega obžalovanja...ni ne prva, ne zadnja. Če noče, noče. Naj gre.

Samski pa tudi ni tako slabo bit.
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Sajkek, tudi sam mislim, da je vmes lahko nekdo drug ... ampak jo poznam ... tega ni zmozna ....

No ja. ne rečem, da te je varala...ampak v takih primerih dam več verjetnosti, da je kot da ni.
smile-1.gif

Tako dobro je pa tudi nisi poznal, ker te je "presenetilo", da je kar naenkrat konec.

Najboljši frend je končal po 3 letih vezo...vmes je že škripalo. Ni hotel niti slišati, da je možno varanje vmes to "pač ni bilo možno", "ona pa že ne". No par tednov po koncu je zvedel, da je kar nekaj časa že varala..., teden po koncu triletne veze pa je šla že z drugim na dopust (teden dni morja).

Life is a bitch.
cheer.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pikica ti maš prste vmes..................ki [censored] toti model vse to dobi??????

PS: jaz da zvem, kdo je toti model al pa da vidim njegovo sliko........
10.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.