mercedes
Amlogic čip vsekakor, če gledaš EU skladišče je tole super opcija dobrega predvajalnika:
-
Tanix TX3 S905X3 Android 9 BT/5G/4/64GB TV Box v FlashSale za 45€ (EU skladišče)
Tomsonman
Spet jaz..hehe
Sem zaenkrat naročil kar tanix mini 3 2/16 . Da zadevo malo bolje spoznam ,za morda malo iptv in spremljanja kamer bo verjetno čisto ok. Po moje je kar neka srednja reč. Ni nekaj najbolj high ,pa tudi navaden klump ni.
Ima pa še eno vprašanje ,pa kdorkoli ve , dobrodošel.
Kupil sem kamero stalwal n648. Vse super. Kamera uporablja ICSee app. Ker bom nabavil še ene dve kamere , me zanima kako naj vem katere uporabljajo ICSee app ?? Ne želim zdaj za vsako kamero svoj app. Da zaženem en app ,in imam dostop do dveh ,treh kamer ?? Zdaj da grem za vsako preverjati opis ,se mi zdi malo zamudno ,pa tudi v opisu nimajo vse navedeno kateri app se uporablja ? Kakšna ideja ?
Konkretno pri tej kameri , je vsaj pri meni težava , da če se želim preko google chroma in ip kamere prijaviti v vmesnik kamere ,se prijava izvede , a je vmesnik nepopoln ,in hkrati javi ,da je brskalnik prenov ?? (too new)
Hvala za pomoč.lp