Naročil sem 3.11., paketa sta prišla 19.11.No super...Pa ravno čakam ,da bo prispela v kakšnem tednu-deset dni... Kako dolgo pa je pri tebi trajala dostava od odpošiljanja do vrat ?
Še imam fore.... moje je bilo odposlano 22.11. lpNaročil sem 3.11., paketa sta prišla 19.11.
Kdaj si ga pa naročil?Danes dobil telefon OnePlus 7T...telefon je vrhunski
Kdaj si ga pa naročil?
@Tomsonman
Utorch UT30 stropna luč s kodo: GBUT3024 iz 32€ na 30€
Prosim za eno pojasnilo.
Ta luč ,je na voljo v treh različicah . Prva 30cm , ali ima že ta tudi upravljanje preko app-a ?
Pri drugi varianti piše zraven remote control , a to pomeni da je zraven še fizičen daljinček ,ali je to mišljeno kot app ??
In pa zanima me še dodatno. Je kje na voljo stoječa svetilka , takšna cca 1,5m visoka za v kakšen kot spalnice,dnevne sobe..Upam da si predstavljaš kaj mislim ?
Hvala.
lp
Hvala za razlago , pri drugi pa hvala za namige..lpmercedes
pri prvi opciji 30CM ni priloženega daljinca ampak se nadzoruje preko aplikacije, pri drugi opciji 30CM/RemoteControl pa je poleg daljinc in se lahko upravljša še preko aplikacije ... Kot drugo predvidevam da iščeš nekaj v tem smislu, neke izbire žal ni, se pri nas v Slo dosti več najde po trgovinah ali tudi tale precej ugodna opcija na Amazonu ...