Gea College

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Imel sem priliko inštruirat nekaj osebkov iz gea kolidža.
Takšnega pomanjkanja razmišljanja nisem še doživel pri nobenemu ki bi delal visoko,višjo ali univerzitetno šolo. Da o programu ne govorimo.

Gea kolidž služi svojemunamenu samo če ga uporabiš kot podiplomski študij ali pa da že sproti voziš svoje podjetje. Drugače pa je totalen bullshit.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
hoj,

samo info o rednem studiju in zaposlitvi: Jaz sem redno zaposlen in sem se lahko redno vpisal na fax (1. letnik). Ker imam enako pravico do tega da mi drzava placa solanje kot nekomu ki je pri 23 se vedno v drugem letniku (karikiram). Nimam pa nobenih pravic iz naslova statusa, ni bonov, ni zavarovanja, teoreticno tud v zivalskem vrtu nimam pravice zahtevat popusta za studente. Niti ne vem ali mi bo fax izdal izkaznico.

Mam pa ta problem da poleg sluzbe poskusam peljat se s.p.(no to samo po sebi ni problem) in ugotavljam da mi fax skoraj gotovo ne bo znesel. Recimo meni bi gea college (kakršenkoli pac ze je) prav prisel. Seveda potem ne bi vsem solil pameti kater fax sem naredil in oh in sploh ampak verjetno mi lahko zadeva pride prav cez kakih 10 let ko bom po nekem nakljucju povabljen v kako firmo kjer bo izobrazba pogoj. Pa prosim - ne zdaj sanjat o tem da bom na slabsek ker nimam recimo EF.V firmi kjer delam ima vecina kadrov s 7. stopnjo izobrazbe (razen tistih ki so naredili FE) narejene razne organizacije, management iz kopra (al tam nekje), fakultete za upravo.... Glede na tokak folk je naredil te fakultete, me nihce ne bo preprical da je gea college edini gresni kozel med faksi v sloveniji

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Maš prav je še dosti falš-faksov kamor se gre izključno po diplomo. Potem imaš tu še nekatere VSŠ in pa tudi višješolske programe. Problem je potem ker je preveč "diplomantov" in se tapravi univerzitetni študij malo zapostavi. V ZDA recimo je zelo pomemben podatek pri zaposlitvi tudi kje dejansko si študiral, kje imajo dobre univerze večjo težo. Slovenija pač zmeraj sledi zahodu vendar z nekaj desetletno zamudo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
za management v kopru ti lahko sam rečem da kar sem naredil sem moral narediti z znanjem in pri nas ni bilo kake variante drugih početij neglede na to kaj vse piše v raznih brezplačnikih! To lahko napišem jaz ki imam še samo en izpit in verjemi mi dače bi ga lahko kupil bi bil že 2 leti z diplomo v žepu!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
kopersko univerzo z vsemi svojimi študiji lahko komot primerjaš z ljubljansko ali maribosko, imajo približno enako vrednost na trgu. Gea koliđ pa je nima, tako kot vse privat šole in to z razlogom. Tam se ti ogrooomno šenka, kar pa pravzaprav tamkajšnji študenti sploh ne vedo, če niso kakšnega pravega faxa izkusili. Spomnim se recimo kake buče mi je prodajal en iz dobe. Ko pa mi je pokazal učno snov, kak zgleda izpit, mi je bilo jasno da ti tam tak možgane perejo, da ti ni nič jasno. Tisto je bila snov tak po občutku minimalna nadgradnja srednje šole.
Jaz sem se zdaj vpisal na akademio gradbeništvo. Upam da tu tudi šenkavajo mučos grande
grin1.gif
bil sem na epf maribor, tisto je komplet v qurcu. Poleg tega da je snov tak zastarela da se zjočeš zraven, te še yebejo v glavo. Potem sem se prepisal na fm v koper, ki je po zahtevnosti približno enaka z mariborskim epf, samo je pa snov ap tu dejt, to pa vsaj meni dosti pomeni.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Mogoče malo v razmislek. Na FM v Kopru se je nekoč talalo največ diplom. Se spomnete afer izpred parih let? Veliko diplom je bilo prav iz tega faksa. Razlogi, mlada šola, malo učencev, neopazna situacija. Danes je to veliko težje, šola je malo pridobila na veljavnosti, veča kapaciteto in prepoznavnost. Le tisti grenak priokus bo ostal, nedvomno.

Kar se tiče Gea College. Mislim da se večina strinja z eno besedo. BUČE. Zdrava pamet te ne pošlje na to šolo. Lahko pa si tudi prebere besedni zaklad uporabnika xXx in bodo vaše domneve takoj razjasnjene.
Lp

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
To da nas je bilo na začetku malo lahko s čim podkrepiš? Če imajo ponarejene diplome ala Kanoni kaj ima pol faks s tem! Si napisal neopazna situacija? Mislim da je situacija bila precej pred javnostjo ko je prišel za dekana Žižmond! Tu je bilo kar prahu! Če je toliko diplom bilo zakaj je še pa jaz nimam? To so samo govoričenja in nič drugega!

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
1) Moje vprašanje v nobeni besedici ne trdi, da je na FMju kdor koli prišel tako skozi. Po drugi strani pa tudi ne trdi, da ni bilo nobenega.

2) A na FMju te nihče ne nauči iskanja informacij po javnih virih?
confused-1.gif
Da bi npr sam prišel do odgovora, ali obstaja kakšen upravičen razlog, da nekateri na diplome iz FM gledajo zviška? Kako misliš pa na šihtu preživet?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
1. se pravi da nimaš trdnih informacij! Tut jaz lahko rečem da se da na Kranjski fakulteti kaj kupit!
2. Ne niso me naučili mi prilepiš kak link? Kar se tiče preživetja na delovnem mestu pa ti lahko povem da ga preživljam!

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ne, nič se ne pravi.
(Tudi brati ne znaš?
shocked-1.gif
)

Če ne misliš glih pometati cest, potem je skrajni čas, da se naučiš uporabljati internet!
zmaga.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
in kak misliš da pridem do aletr foruma? sem mislil da mi boš napisala če ne misliš pometat cest se spravi narest zadnji izpit!
hysterical-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
1. se pravi da nimaš trdnih informacij! Tut jaz lahko rečem da se da na Kranjski fakulteti kaj kupit!

Jaz pa ti povem, "da pravim", da je to navadna kozlarija. Kupovanje se neha pri plačilu stroškov vpisa, 6 evrov ali koliko že.
stupid-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
no do lanskega leta je bila vpisnina pri nas 80 evrov letos pa je bil nekaj čez 30! tak da ne vem od kot ti 6 evrov?

DragonForce

Zelenc'
6. avg 2009
3
0
1
Pozdravljeni,

Tema je kar že stara, jaz imam pa še vedno vprašanja
smirk-1.gif

Letos sem se vpisal na Gea College, redni študij in me zanima, če bi mi lahko kdo povedal kdaj približno so predavanja v Ljubljani?
Dopoldne, popoldne, vsak dan,...?
Ker me zanima, če bi mogoče lahko delal prek študenta.

Hvala vsem

Nazadnje urejeno:

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik pikijakob pravi:
Vpisal si se na GC in tukaj sprašuješ kdaj so predavanja
bonk.gif

Pa kaj ga (jo) zajebavaš? Pa saj je napisala, da se je vpisala na GC ... saj vidiš zakaj
smile-1.gif

Ni brez razloga kajne?
cheer.gif

DragonForce

Zelenc'
6. avg 2009
3
0
1
Hvala vam, prijazneži.
Vpisal sem se in urnik se dobi verjetno oktobra, mene pa že zdej zanima, kdaj so predavanja.
Ne dajo kar tako urnikov.

Tisti ki vejo, naj prosim povejo, vidva, bebca pa bodita tiho, ker nimata pojma.