Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pri N95 8GB nastavis pri nastavitvah telefona neke streznike, kjer potem garmin najde hitreje satelite....Kje se to nastavi pri 5800 XM ? V istem meniju pod nastavitve telefona nima te moznosti, kot N95 8GB.
Imam problem pri odklepanju garmina na 5800.In sicer garmin naložim in ga tudi inštaliram brez problema.Nato kopiram notri beležnico sw.unl z kodo katero sem generiru a enostavno noče odkleniti.Poskusil sem to že večkrat a ni uspreha....?
Sem izbral opcijo brez txt končnice, id pa sem vzel od id kartice...
ne karte še nisem naložil.ampak sploh mi neda možnosti da bi preklopil med integriranim in zunjanjim gps.oziroma takoj ko pridem v garmin mi napiše če želim kupiti aplikacijo ali samo preizkusiti.....skratka sploh ne odklene.uporabljam unlock 1,5.
Ali mogoče ne napišem prav ime beležnice? jaz sem napisal sw.unl
je to prav?
To imaš še vedno verjetno končnico "sw.unl.txt". V beležnico vpiši kodo(25 mestno)--> shrani kot--> poimenuj sw.unl, v padajočem meniju pa izberi vse datoteke in potem takšno spraviš.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.