Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Eto, končno smo dočakali Garmin za Android telefone in tablice! Podpira vse resolucije brez dodatnega prilagajanja ali kodiranja. Testirano na WayteQ xTAB-50 GPS in na mojem Sony Xperia J. Deluje popolnoma tekoče, tudi novo glasovno vodenje funkcionira!
Kapo dol Garminu, zdaj vsaj vemo zakaj so tako dolgo mučkali!
ps: za telefone z visokimi resolucijami (SGS4, HTC One...) je Garmin na voljo tui v HD verziji.
Zahvala popotniku za integracijo slo menija v kodo.
Kupil sem pohodniški Garmin Dakota 10.Razdaljo mi kaže zelo točno,nadmorska višina pa včasih odstopa tudi 20.m.
Kaj naj nastavim:WAASgps,normalno gps ali demonstracijsko.
Trenutno imam naloženo Adria TOPO 2.31.Pa še za kakšen nasvet bi bil hvaležen.
Sem že malo v letih in nisem ravno vešč s temi igračami
Hvala in lep pozdrav
Ni toliko odvisno od telefona, temveč od android verzije. Street Pilot deluje samo na 4.1.1 in 4.1.2 Jelly Bean. Ne deluje pa 4.0.x ali Android 4.2.x, 4.3 verzijah.
Od kod pa si 'črpal' znanje? Tudi sam imam omenjeni telefon in isti ROM, in bi se rad lotil podviga z Garminom, pa ne vem prav, kje začeti. Vsak namig bi bil dobrodošel.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.