Garmin za Android

Skander

Pripravnik
14. mar 2011
240
1
18
Nad garažo
Malo sem se poigral z limbgarminos-om in sedaj izgleda takole:

Levi gumb me še matra, rad bi ga postavil v odspredje, pa ne vem, če se sploh da.
sprasujem se.gif

Mogoče kakšen majster, ki obvlada?

gusta66

Zelenc'
22. feb 2008
16
0
1
mb
Zdravo!
Mi lahko prosim nekdo pojasni, po korakih, kako namestiti npr,adria route, katero imam licenčno za garmin nuvi.
Hvala.

Pozabil pripisati...na androida (samsung s2)...v izogib nesporazumu.

darko19

Zelenc'
6. jun 2013
2
0
1
Zdravo!

Spremljam ta forum, pa sem poskusil naložiti garmina na tablico, Samsung tab 2 10.
To mi je uspelo, tablico sem rootal, naložil street pilota, v libgarminos,so označil, da mi garmin zažene iz ext sd kartice. Do tu brez problemov, streetpilot se zažene, deluje mapa basemap, tudi poi točke . Problem nastopi, ko želim naložit zemljevide. Namreč ID naprave se mi z vsakim zagonom spremeni. Karto AR imam na SD kartici, pa ko jo dam v direktorij map, mi streetpilota ne zažene. Če kdo ve, kaj bi bilo narobe, prosim, da mi da kakšen nasvet.

Skander

Pripravnik
14. mar 2011
240
1
18
Nad garažo
data/data/com.garmin.android.../persist/garmin/.esn

Datoteki .esn spremeni dovoljenje iz "rw" v "r", to narediš pod lastnosti in pusti obkljukan samo levi zgornji kvadratek.
Tako se ti ID ne bo več spreminjal.

darko19

Zelenc'
6. jun 2013
2
0
1
Hvala Skander, stvar deluje za AR in ATopo, City navigator EU 2013.4 pa mi ne gre, čeprav je enako odklenjen?

Preverit moram še navigacijo, mislim da mi govor ne deluje, še ne vem.

Skander

Pripravnik
14. mar 2011
240
1
18
Nad garažo
Poizkusi še z kakšno odklenjeno mapsource verzijo iz pašnika, to se je tudi meni zgodilo pri CE NTU 2014.10, ko sem sam odklepal se mi streetpilot ni zagnal. Z že odklenjenim pa BP.
Govor si moraš pa itak naložit.

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Pa kaj se sploh igrate, gor date navigon, ki je itak od garmina in dobite garmin mape z boljšim vmesnikom... pa še na vsakem pašniku raste...

Skander

Pripravnik
14. mar 2011
240
1
18
Nad garažo
Tudi zaradi takšnih kot si ti se ½igramo½, ker boš nekega dne sam naložil apk in ti bo super. Če ljudje ne bi ekspirimentirali in se po tvojem mišljenju ½igrali½, danes sploh ne bi vedel kaj je to v kaj ½buliš½.
Najlažje je it v trgovino in kupit hi-tech zadevo, kaj se je prej dogajalo, kako so se ½igrali½ ni pomembno. Stric iz Nemčije jo je prnesu.
bonk.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Pa saj verjetno ni mislil v slabem smislu. Hotel je pač povedat, da za android je boljša zadeva Navigon kot pa Garmin streetpilot.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Iz tega našega " igranja " je prišlo veliko zanimivih tem na forum
evil.gif

Navigon je sedaj res od Garmina, ampak še vedno ni to Garmin in vsaj meni Navigonov vmesnik ni niti malo všeč.

@Skander

Zelo pohvalno, da imaš voljo in čas in da deliš opažanja ter rešitve z ostalimi uporabniki.
nahrung002.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Na kateri drugi navigaciji za Android bi pa lahko uporabil adriatopo(kolikor vem ta karta ni NT)???