Garmin pas za merjenje utripa?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Zdravo. Ima kdo od Garmina pas? In katerega?

Stvar je taka, kupil bi si pas z merilcem s podporo ant+, ki bi ga priklopil na svoj Garmin Edge 500. Berem po netu teste in so mnenja različna. Veliko je kritik na premium hrm strap od Garmina, ces da slabo meri, veliko jih svetuje da se raje kupi starega s plastiko, ki naj bi bil manj udoben a bolj natancen.

No Garmin je dal ocitno ven se tretjo novo serijo pred kratkim, premium hrm3.

Ima kdo kaksne izkusnje? Ne vem ali kupit Garmin pas in katerega ali kupit od katere druge firme pas, da je kompatibilen z ant+?

Tnx

Nazadnje urejeno:

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Jaz imam premium hrm in Edge 500 pa nisem imel niti enkrat nobene težave z njim. Dela kot mora. Kupil lani v Hervisu.

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zdravo. Ima kdo od Garmina pas? In katerega?

Stvar je taka, kupil bi si pas z merilcem s podporo ant+, ki bi ga priklopil na svoj Garmin Edge 500. Berem po netu teste in so mnenja različna. Veliko je kritik na premium hrm strap od Garmina, ces da slabo meri, veliko jih svetuje da se raje kupi starega s plastiko, ki naj bi bil manj udoben a bolj natancen.

No Garmin je dal ocitno ven se tretjo novo serijo pred kratkim, premium hrm3.

Ima kdo kaksne izkusnje? Ne vem ali kupit Garmin pas in katerega ali kupit od katere druge firme pas, da je kompatibilen z ant+?

Tnx

Jaz imam pas HRM1G - do sedaj z njim nisem imel problemov - uporabljam pa ga z garminovo 405-ko. Če želiš ti ga posodim.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ok, mogoce so bile prve serije slabe. Na netu je ogromno kritik. Bom vzel tole tretjo serijo od Garmina, prenovljen premium pas in upal na najboljse.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ok, mogoce so bile prve serije slabe. Na netu je ogromno kritik. Bom vzel tole tretjo serijo od Garmina, prenovljen premium pas in upal na najboljse.

Sam imam tak pas cirka dve leti. Vmes so mi zamenjali že 3 ure, pas je še prvi in vseskzi dela brez ene same težave. Niti pod razno nebi šel več na navadno plastiko.

I

Izbrisan uporabnik #488

Če kdo rabi, mam nerabljen Garmin HRM1B model. Zaprašen
smile-1.gif
(in dodatno novo zapakirano baterijo).

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Jaz sem že kako dobro leto nazaj imel dosti tega garmin pasu, ko je konstantno pošiljal špice na forerunnerja...da ne govorim, ko si nosil sintetično majico...
No potem sem kupil od polarja pas brez oddajnika jasno, in stvar deluje b.p. Da ne govorim koliko je od polarja pas cenejši...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik guardy pravi:
A maš še footpod? Te bi pa js rabu :p

Ne, za kolo pa nisem nabavil.

Skratka če kdo hoče tisti pas, ki mi leži, za 9,99 EUR je njegov.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Uporabljam samo švic majce in mi niti enkrat še ni take špice vn vrglo.

Lažem, enkrat je, pa še to zato, ker se mi je pas čudežno odpel, pa sem ga med tekom nazaj montiral
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni problema
smile-1.gif

p.s.
se boš pa najbrž po nakupu vprašaš, če sploh to rabiš...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Je uporabno, če imaš kak trening teka, da optimiziraš napredek, oz sam tek, glede na srčni utrip.

Ali pa tudi kak zahteven trening s utežmi, kjer ti pulz vmes nabije na max, da veš koliko časa počivat, oz kdaj ti pade pulz na normal, spet opzimizacija.

Ali pa za pederišenje med laufanjem, a lahko potem na FB upejtaš status
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Glede tega se zanašam še na svoje receptorje
smile-1.gif

Drugače pa je verjetno res zanimivo spremljati napredek.