Zdaj je pa vrag odnesel šalo, 760-ka je doma, predvsem po zaslugi pohval, katere sem prebral prav na tem forumu, za kar se vsem prisotnim še enkrat zahvaljujem.
Zadeva je res prava igračka in počutim se, kot otrok, ki pa se bo moral še kar nekaj naučiti, sploh če gledam, kaj vse sta skozi dala predvsem Snecer in Cifra (Cifra, sorry, ker te tako kličem, ampak tistih tvojih številk si res ne morem zapomniti
)
Ne me napadat, če bom prijavil kaj smešnega, pa vendar bi rad kakšen vaš nasvet.
Torej, ne vem, če sem storil pravilno, ampak najprej sem vse datoteke, katere je moj PC zagledal ob stiku z Garminom, prekopiral na varno na PC. Zato že kar takoj vprašanje:
1. Ob primeru kakršnegakoli izbrisa datotek iz Garmina - je sploh možno, da Garmina formatiram in nato samo iz PC-ja prekopiram vse datoteke nazaj na Garmina ? A to sploh bi delalo ?
Ne vem, če bo koga to ploh zanimalo, pa vendar.
PRIPENJAM eno .jpg slikco, na kateri so vidne vse datoteke, katere so bile na Garminu, ko sem ga spoznal s PC-jem.
Gre za 3 direktorije (AUDIBLE, GARMIN in JPEG) in datoteko autorun.inf.
Zanalašč sem prikazal še velikost teh direktorijev in vseh datotek v njih, ker je tu že moje drugo vprašanje:
2. Glede na to, da je prostora na Garminu nekaj malega čez 2 GB in je skoraj polno zaseden, se ga seveda splača nekaj pridobiti. Kaj vse je "pametno" izbrisati, pa da bo naprava še vedno uporabna
? Sam sem imel nekako v mislih pobrisati vse, kar se tiče vsebine v direktorijih HELP, TEXT in VOICE, razen seveda agleščine, slovenščine in za tiste, ki so vezani še na kak drug jezik. Je moje razmišljanje pravilno ?
3. Je še kaj, kar je nekako neuporabnega ? Z brisanjem 9 image file-ov v direktoriju JPEG ravno ne vem koliko ne bi pridobili, bolj pa me zanima, kaj se zgodi, če bi brisal .aa file v AUDIBLE direktoriju. (so to elektronske knjige ?). Če jih poslušam v Predvajalniku v Garminu, bi jih z veseljem pobrisal, vendar sem v dilemi, da ne bi bilo kaj narobe. Kje se da dobiti .aa datoteke s slovensko vsebino ?
4. V direktoriju Garmin je še kar nekaj poddirektorijev in če komu da opisati, kaj predstavlja določena mapa in file-i v njej, bo mogoče za kakšnega novopečenega lastnika, kot sem sam, to zelo dobrodošlo.
5. Glede na to, da je na Garminu naložen zgolj CityNavigator EU, me zanima, v kateri direktorij na garminu se prenese AR2 (direktno v direktorij Garmin ali v kak njegov poddirektorij)
Pa ne me preveč grajat, če sem kaj neumnega vprašal.