garmin nuvi 2250

irsop

Zelenc'
5. maj 2012
2
0
1
Pozdrav vsem. Sem novi lastnik nuvi 2250. Kot je to v navodilih sem takoj po tem, ko sem ga prijavil naložil nove karte. No, od zdaj naprej novih kart preko njihove spletne strani ne morem več nalagat (možno je le enkrat). Kaj zdaj? Kako naprej? Kolkokrat letno pridejo nove karte. Kako jih lahko naložim in kje? Ali ga lahko mojega garmina še kako dodatno izboljšam? Ker se bolj malo razumem na to, je dobrodošla vsaka informacija. Hvala vsem, ki mi boste odgovorili.

lp

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Kdaj si registriral garmina? Oz. važen je datum kdaj ti je garmin 1 našel satelite. To se zapiše v interni pomnilnik in od tega dne ti velja 90 dnevna možnost posodobitve.
Karte pridejo ene 4x letno nove ven. Naložiš jih lahko tam kjer kravce futraš - pašnik, ali pa kupiš life time posodobitev.
Malo si vzami čas pa poglej wikipedijo od garmina na tem delu foruma. Marsikaj boš še našel o tem kar te zanima. Z bolj natačnim brskanjem pa boš na vse uprašanja našel odgovore.

irsop

Zelenc'
5. maj 2012
2
0
1
Ja, prvo hvala za tvoj odgovor. Garmina sem registriral. Nerazumem, pa kje je ta "pašnik" in kako lahko nalagam nove karte. Kako vem kdaj pridejo nove?

lp

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Kdaj si prvič vključil Nuvija in pridobil signal satelitov. V roku 90 dni od tedaj imaš možnost brezplačno posodobiti zemljevid tudi večkrat, seveda če izide v tem času novi.

Pašnik ti je ilegalno pridobivanje zemljevidov iz interneta. Kako, pa sam ugotovi.

Če boš redno spremljal Alter forum, boš vedno seznanjen kdaj so novosti zunaj.

LP