garmin nuvi 205w

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Lej nisem siguren...nej proba pa pove.....zgubu bo sam .....2-3 ure svojga lajfa
smile-1.gif

Nej proba pol vse na 4-8Gb ( ne vem če bere več kot tok???) SD kartico v kosu prenest (celo CN2014.20) pa pogleda če prepozna!

Najhitrejša varjanta da SD vtakne direkt v režo na Laptopu/PCju!

USB konektor na tastarih je v1.0 in je počasen prenos...gre hitrej direktno na kartico

Nazadnje urejeno:

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
Citat:
Uporabnik mosfet pravi:
Od prijatelja sem dobil nalogo, da mu poiščem nove karte za starega Garmin nuvi 205W.

Prosim za pomoč, ki naj preberem navodila kakšne karte odgovarjajo za tako staro navigacijo in kako jih gor naložiti.

Nekaj kart sem kupil na pašniku
rolleyes-1.gif

Če se ne motim to naj bi bil nüvi 205W (brez kart).
Velikost internega pomnilnika je cca. 680,00 MB.

Če na napravo namestiš samo Adria ROUTE in AdriaTOPO potem ti je interni pomnilnik popolnoma zaseden. V tvojem primeru
ti preostane le, da si nabaviš SD kartico velikosti 4 GB in nato na njej ustvariš Garmin\ imenik ter v njega skopiraš gmapsupp.img,
velikost 2.97 GB (City Navigator Europe NT 2014.20).

*.JCV, gmap3d.img (3D Buildings) itd. tega ta naprava ne podpira, tako da v tvojem primeru za to napravo potrebuješ le zemljevid,
ki je zgoraj že naveden in ga namestiš tako kot je opisano. To je čisto vse kar moraš storiti in potem bo ta zadeva delovala tako kot
je treba.

Nazadnje urejeno:

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
Ej'fantje super ste, bil sem v skrbeh kak mi bo ratalo izpeljati zastavljeno naloga, a vidim, da je bila moja skrb odveč, da mi bo zvami marsi kaj gratalo. naročil sem prijatelju naj kupi SD od 8G in kakor pridobim gremo v akcijo.

Naj povem še to, prebral sem popotnikova navodila na temi Garmin Navigacije, ter vse ostale poste na tej temi.
Kaj človek naj drugega reče, kot vse pohvale in zaželi vsako dobro našim gurujima.

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
Poročam, da mlinček melje in se ne pritožuje več, da ima stare karte.
Kupila sva SD kartico od 4 GB in na njej ustvarila mapo z imenom Garmin v njo skopirala zemljevid gmapsupp.img, ki je velik cca. 3 GB.

Prijatelj ko je videl kak njegov stari mlinček melje dobil je tak nasmeh od ušesa do ušesa, mal je manjkalo da mu pol glave ni padlo dol.
write.gif

V mojemu in njegovemu imenu veliko hvala vsem za nesebično pomoč.
467716-post_slo.gif