Garmin nuvi 1250 in PhotoReal ?

allstar

Zelenc'
30. mar 2013
16
0
1
Ker sem bolj lev za tele mobilne aplokacije me zanima če je kje vodič kako bi si nastavil ta pogled ? Software version 6.20 line view mislm da že imam oz. sem skoraj 100% da ga imam, zdaj bi rad še ta photo real.

sedanje stanje
4Ekjl.png

rad pa bi tole
44354.png

Hvala

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Po barvi prve slike sodeč, ga nimaš.
Če si delal po navodilih iz te teme potem imaš možnost prikaza JCV drugače ga nimaš Klik

Za photoreal prikaz pa rabiš pravi JCV, ki gre zraven tvoje karte CN, če boš napisal katero verzijo CN karte imaš naloženo, ti bom točno povedal kateri JCV spada zrave
wink-1.gif

allstar

Zelenc'
30. mar 2013
16
0
1
imam naloženi dve karti eno oskubljeno ki ima samo slovenijo iz City navigator Europe NT 2013.40 , in drugo kompletno City navigator Europe NTU 2013.40

sWH1a.png

garmim .system
1xXBt.png

garmin system/JCV
sRy3e.png

garmin SD kartica
KgvrT.png

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Jcv imaš pravi za Photoreal, ki gre k tvoji trenutni karti CN all.
Kolikor pa vidim imaš pa za Slovenijo navadno CN in z njo ti ne bo delal ta JCV.

Naredi ruto Maribor-Koper in vklopi simulacijo in boš videl, če ti bo prikazalo sliko za kak odcep, Če ti ne bo, potem izklopi Slovenijo in vklopi CN all in preveri, če ti bo tam prikazalo JCV.

p.s.
Naredi mi zajem zaslona in sicer:

Tako kot imaš v prejšnjem postu na sliki kjer imaš avto in tam stisni na tisto puščico v zgornjem levem kotu ki ti kaže smer zavoja in se ti bo pojavil nov meni in tam mi naredi zajem zaslona, da vidim če imaš sploh omogočeno funkcijo JCV.

allstar

Zelenc'
30. mar 2013
16
0
1
Hm rute sploh ne znam narest, sem pa poslikal ta meni kot si rekel.

ZfD3E.png

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Vidim, da JCV imaš omogočen
smile-1.gif

Simulacijo rute pa narediš takole:

Greš pod Orodja/Nastavitve/Sistem in stisni na gumb pod napisom Simulacija GPS in vključi.

Sedaj si v simulaciji in normalno naredi Ruto MB-KP in daj Pojdi, ko te vpraša, če želiš simulirat pot stisni DA

Potem idi na ta pogled, ki si ga zgoraj prilepil in stiskaj desno belo puščico navzdol tako dolgo, dokler se ti napis Pogled križišč ne obarva v belo.
Ko bo napis Pogled križišč bele barve stisni na njega in se ti bo prikazala PhotoReal slika
smile-1.gif

Če se ti ne bi prestavi karto iz samo Slovenije na CN all in naredi še enkrat ruto in ponovi postopek.

allstar

Zelenc'
30. mar 2013
16
0
1
Uf evo pa je ratalo
smile-1.gif

xhKRf.png

Zdej me samo še to zanima, a se ta slika pokaže tam kjer pač je sama od sebe al je treba kaj pritisnit oz. vsakič na novo nastavit ?

Hvala za pomoč. LP

Nazadnje urejeno:

allstar

Zelenc'
30. mar 2013
16
0
1
Ja res je ester bunny je končno prilezel tudi do mene
smile-1.gif

Hvala še enkrat !

Nazadnje urejeno:

allstar

Zelenc'
30. mar 2013
16
0
1
Aha, kaj pa bi bil najboljši približek za ta model ? Bom sporočil točno kake so karakteristike trenutne naprave (kart ipd) pa mi predlagajte kaj je za naredit.

aja kako se na nuvi 200 naredi screenshot ?

Hvala in LP

allstar

Zelenc'
30. mar 2013
16
0
1
Aha pol samo karte najdem, je pa tole trenutno gor, sem ravno updejtal sistem in GPS čipset gonilnik

kNHXw.jpg

Nazadnje urejeno:

allstar

Zelenc'
30. mar 2013
16
0
1
Omogočeno, sploh nisem vedel da je onemogočen, aha pošravek za računa je atandard za vse ali smo za tega ? Da vem kaj iskat ? LP

allstar

Zelenc'
30. mar 2013
16
0
1
Hvala sem vmes že našel, ampak pravi da ni novejše programske opreme za ta aparat

XymEW.png

Nazadnje urejeno: