Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jp Win7.
Kopirat sem hotel komplet Nuvi s system files in SD-kart posebej. Ker mi je ven metalo sem večje datoteke prenašal posamezno manjše pa skup. Če je ven vrglo mi je samo zadnjo datoteko tako, da ni bilo večje škode. Samo copy-paste vsega ne gre. Sem vztrajal in imam Nuvi backup ob nakupu in na današnji datum.
A lahko nekdo proba simulirat Šentjernej-Mariborska cesta 119, Celje. Mi preračunava več kot 5 minut. Izogibanja samo promet. Preračun najkrajši čas.
Z garmin kolesarskim EDGE 800 enako relacijo pa še ne eno minuto.
S tem, ko si izklopil kraje ob cesti si onemogočil prikaz bankomatov, črpalk..... torej sedaj se moreš odločit kaj ti več pomeni oziroma kaj ti je bolj uporabno.
Torej ali imaš pri radarjih samo eno ikono in NE vidiš črpalk in ostalega ob poti ali pa vidiš pri radarjih 2 ikoni in VIDIŠ vse ikone od črpalk, bankomatov in ostalega
Tu se mora vsak sam odločit kaj bi raje, drugače pa @nuvi3790 najlepša hvala za objavljene slike
Kaj bi rad nastavil. Drugače pa greš v zemljevidi in vozila ter v opciji dashboard. Če pa bi rad imel v katerem okencu kako drugo informacijo, pa samo klikni na okence in izberi kateri podatek bi rad na tem mestu.
Greš na nastavitve/zemljevid vozilo/armaturne plošče in tam imaš izbiro armaturnih plošč, če pa hočeš imeti prikaz, višina, hitrost, temperatura, pa na armaturni plošči klikneš, npr. na čas in potrdiš kaj hočeš, da ti kaže, za temperaturo pa moraš imeti povezavo z telefonom....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.