Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
zdravo,
sem novinec in kljub večkratnem branju ne vem kaj pomeni kratica na vrhu foruma in sicer gre za "FW" pri opisovanju naprav.upam da ne grem v banovce.hvala,lp
Citat: Uporabnik pohorjejemojdom pravi:
zdravo,
sem novinec in kljub večkratnem branju ne vem kaj pomeni kratica na vrhu foruma in sicer gre za "FW" pri opisovanju naprav.upam da ne grem v banovce.hvala,lp
Imam Zumo 660. Zanima me zakaj mi na napravi ne kaže več št. ceste, kot je bilo to pri Zumotu 550 , takrat sem uporabljal NT 2009. Verjetno je tu kriva karat . Ali kdo to ve?
Ker se vedno znova in znova pojavlja isto vprašanje je pod točko 41 na prvi strani dodano zakaj na nuvijih serije 30/40/50 kaže beli ekran namesto JCV.
Hvala za odgovor.
Ja sem našel tolerenest je potrebno karto CN Unicode in pa JCV, ki je označen da je za modele 30/40/50. In kje dobim takšno karto in JCV
Eno "neumno" vprašanje...jcv datoteke morajo biti izključno na garminu ali so lahko na sd kartici zraven poljubne mape?
Ok, še eno...na novejših serijah so lahko karte v mapi "map" IN tudi v "garmin" ali ne?
JCV je lahko na SD kartici samo v mapi Garmin/JCV/
Na novejših serijah so lahko karte v mapi Map ali Garmin ali .System na nuviju in v mapi Garmin ali Map na SD.
Ok, še nekaj...če imaš staro datoteko jcv (in karto) in potem posodobiš samo karto, kaj se zgodi s podatki iz stare jcv? ne prikazuje pravilnih razvrščanj ali sploh ne prikazuje? Moram obvezno zraven nove karte še novo jcv datoteko skopirat? Hvala
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.