Garmin - iskanje lokacij/ hišnih številk

Simon_K

Zelenc'
24. sep 2009
12
0
1
42
MS
Pozdravljeni,

Na Garminu Nuvi 205W imam nameščen City Navigator 2010, AdriaRoute 2.3 in Adria Topo. Če imam vklopljene vse zemljevide se mi pri iskanju mest (primer Ljubljana) pojavi vsako mesto 2x, medtem ko izklopim npr. AdriaRoute pa samo 1x. To mi je nekako logično, vendar me zanima sledeče.
V primeru da iščem določeno hišno številko v Sloveniji, mi jo v primeru, da imam vklopljen CitYNavigator najde, medtem ko imam vklopljeno samo AdriaRoute mi ne najde številke, ampak mi ponudi enih par hišnih številk. Logično mi je, da bi moralo biti obratno,ali?
In še eno vprašanje: v primeru, da imam zemljevide CityNavigator (ALL- vse zemljevide komplet) in Adriroute in potujem po Sloveniji, boljše, da je kateri odklopljen ali sta lahko kar oba vklopljena.

Hvala za odgovore,
lp,
Simon

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Ali imas hkrati vklopljena zemljevida Adria Route in Adria Topo ? Meni se v tem primeru zgodi da mi dolocenih hisnih stevilk ne ponudi. Ce vklopim samo Adria Route pa mi ponudi vec stevilk.

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Kako ne mores izklopiti Adria Topo ? Tam kjer so podatki o zemljevidih se da vsak nalozen zemljevid izkljuciti pa ni vazno ali je na v napravi vgrajenem pomnilniku ali na SD kartici. Zakaj sem pa napisal ze v odgovoru, meni se dogaja podobno ce imam hkrati vklopljena zemljevida Adria Route in Adria Topo.

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Vcasih se ne da izklapljati kart, če na napravi nimaš gmapbmap.img

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Bom še jaz pristavil svoj piskerček.
redface-1.gif

Namreč, nabavil sem nüvi 255WT. Ko vpisujem naslove s hišnimi številkami, ne najdem možnosti dodati črke. Precej je hišnih števlk, npr. 58a, ... XXb, ....XXc ... itd.
Ali Garmin tega ne podpira?