Garmin City Navigator Europe NT 2009.1 (v12.10)

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Popravljeni zemljevidi (iz 1.6 na 1.9 GB),
3D pogled,
križišča,
...

I

Izbrisan uporabnik #488

ja kateri vir le, lol
smile-1.gif

www.garmin.com

Available map updates for this device:
City Navigator® Europe NT 2009.1 Map Update >> Buy Download
--------------------------------------------------------------------------------

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem se pa naročil na nonNT verzijo in dobim gratis DVD, upam da prej kot v par mesecih, hehe.

Baje da bo to zadnja nonNT verzija.

Thank you, ..........., for completing GARMIN's Update order process! Your update disk will ship as soon as it is available. After shipping, it will arrive within 4 - 6 weeks via First Class Mail.

Updated MapSource Product Version # Release Date
City Navigator Europe 2009 Deluxe DVD 2009 Sep 1, 2008

After your Disk arrives, come back to http://www.garmin.com/unlock/ to get an unlock code for your updated data.
smile-1.gif
itak ja

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
ej enkrat poleti sem imel možnost da sem iz mojega garmina home paga naročil in dobil verzijo 2008
zdaj mi ap te verzije 2009 ne ponudi več da bi naročil dvd.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
naročil ratalo mi je
Your Disk should arrive within 4 - 6 weeks via First Class Mail as soon as it is available and ships.

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Se komu sanja zakaj to? S strani garmin.com sem naložil na računalnik nadgradnjo za CNE 2009. Ko se nalaganje konča se program ne zažene, ampak mi računalnik zablokira in je vsega konec. Dvakrat sem že zadevo naložil na računalnik pa vedno ista zgodba.

Rasputin

Pripravnik
9. dec 2008
55
0
6
A zna kdo, ki je že upgrejdal te nove mape, pojasnit na hitro katere so novosti in ali je sploh kaj novega, kar se tiče Slovenije glede na ta "star" City navigator 2009 (v11)? Ker kot je že nekdo rekel, na Navteqovi strani na njihovi mapi ni videt, da bi bilo karkoli posodobljeni za našo deželico. Pa tudi glede Italije sem pogledal nek odsek, ki ravno tako še vedno manjka....ehh mislim a se to sploh še splača ?!

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik srapos pravi:
Se komu sanja zakaj to? S strani garmin.com sem naložil na računalnik nadgradnjo za CNE 2009. Ko se nalaganje konča se program ne zažene, ampak mi računalnik zablokira in je vsega konec. Dvakrat sem že zadevo naložil na računalnik pa vedno ista zgodba.

Ko sem jaz delal nadgradnjo, se mi je iz Garminove strani naložila direktno na priključeni GPS

Rasputin

Pripravnik
9. dec 2008
55
0
6
Če so te nadgradnje map en sam velik nateg ali nam ne bo ostalo drugega, vsaj tistim, ki malo potujemo po Evropi, da prešaltamo na TomTom, ki ima poleg drugih map tudi MapShare, ki omogoča uporabnikom, da sami popravljajo mape?? Saj za Slovenijo ima AdriaRoute še kar posodobitve, pa ostale "male" državice tudi boljš posodabljajo kot ta razvit Zahod, ki nevem zakaj špekulira in očitno še kar naprej spi na lovorikah...

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Zadevo sem uredil, čeprav še sam ne vem točno kako, ha, ha, ha. Mi pa sedaj na Garminu ne kaže imena za 3D objekte v meniju z zemljevidi?!

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Za Slovenijo v novi verziji kakšnih bistvenih razlik danes nisem opazil. Šentviškega predora ni, prav tako ni novega odseka gorenjske avtoceste.

Rasputin

Pripravnik
9. dec 2008
55
0
6
Kakor sem rekel, če je to kakšna nadgradnja...verjetno so posodobili nekatere evropske prestolnice, dodali kakšno reko in potoček, morda kakšen nov 3D objekt in potem se stvar že konča...pozabljajo pa, da bi morali posodobit kot vedno: ceste in predvsem AVTOCESTE in njene nove odseke, ki so zgrajeni že mesece ali pa tudi kakšno leto....Garmin pa se gre olepšave....zares pohvalno in napredno!
Rad bi se motil...

I

Izbrisan uporabnik #488

Rasputin: pri vseh proizvajalcih kart je enako, tudi teleatlasu.
Jaz od City Selecta 6.0 nisem nikoli v tujini (EU) imel težav, Navteq karte so čisto solidne in v veliko napravah.

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Snecer, se popolnoma strinjam. Konec koncev, če je človek veliko na cesti ve, da se je, kljub GPS napravi, treba včasih tudi znajti. Kar se tiče Slovenije, pa to tako ali tako ni ravno prevelik problem. In kot smo že včasih, še v JNA rekli:" Kartu čitaj, seljaka pitaj, ...".