Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz sem moral 3D mapo pretovorit kar ročno v nuvi-ja. Mi pa ni jasno, kaj so tiste datoteke zraven map s končnico >sum<. Ker, ko nalagaš nove mape iz mapsourca, se ta datoteka ne ustvari.
Ne vem kako je s kategorizacijo cest v City Navigatorju 2010.1 NT. Včeraj sem se peljal iz Ljubljane mimo Litije v zasavje in sem opazil, da mi od Litije do Trbovelj kaže omejitev 60Km/h, čeprav je tam dovoljena normalna hitrost(90km/h). Kdo ve, kako je s tem?
Hitrosti v Sloveniji so problem še marsikje drugje. V tujino je večinoma bolj natančno. Kar se tiče sortiranja po pasovih v Ljubljani na obvoznici ponekod dela. Konec koncev pa glede potrebe v Sloveniji po tem ...
Samo Slovenija ima pogruntavčino , da omejitiv razveljavi križišče, drugod po EU je vedno znak za konec omejitve. Tak da bo treba majstre pri navtequ to podučit
Kako se pa update naredi, če imam sedaj na sd kartici gmapsupp.img in gmapsupp.sum. Imam nuvi 610 SW 4.70.
Na garminu imam naloženo AdriaRoute 2.20 na sd kartici pa City Navigator Europe NT 2009, rad bi pa naložil novejš verzijo City Navigator Europe NT 2010 update, ki sem ga potegnil preko neta!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.