garmin 1300

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Po napaki izgleda da nimaš nameščene starejše verzije zemljevidov, tako da ne more narediti nadgradnjo na zemljevid ki ga ni.

LP

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Katero karto pa želiš nadgraditi?
V primeru da imaš navigacijo brez zemljevidov, je treba kupiti oziroma poiskati na travniku karto, ki jo želiš(predzadna verzija npr.CNE 2010.30 NT, zadnja 2011.10), nato pa jo nadgrajuješ z novimi verzijami, ki so lahkoplačlive ali brezplačne (AR, AT)
Sicer pa prej poglej na napravi pod orodja - zemljevidi - info katere karte imaš.
Poglej tudi v My Garmin kjer ko si registriral gps. točno piše vse od ID naprave do naloženih zemljevidov in kod zanje, v kolikor ti obstajajo.

LP

Nazadnje urejeno:

miletre

Zelenc'
18. jul 2010
6
0
1
Moja naprava ima naložene karte in sicer so to - City Navigator Europe NT 2010.10 Cent&East Eur Lmtd+SpdLmt+LaneAsst,Deluxe, Aug 09

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Si naložil tudi Comunicatorja, kot piše, ter izbral za prenos regije ki jih imaš sedaj na napravi - Srednjo in vzhodna Evropo ter možnost Namesti v napravo in računalnik, da boš imel karto še tam.
Vv skrajnem primeru je tudimožno da je preteklo že več kot 60 dni od 1. signala in brezplačna nadgradnja ne velja več, čeprav po izpisu napake ni to vzrok.
Imaš mogoče tudi kakšne zemljevide na kartici? Poizkusi še to, da jo vzameš ven pred nadgradnjo.

Če ne boš rešil tega problema tudi z pomočjo kakšnega drugega člana, ki je imel podobne probleme, ti svetujem da jutri pokličeš v Garmin
Ena od možnosti za težave kot sem se spomnil iz prebiranja foruma, je tudi verzija Windowsov - xp pack3 je že lahko med njimi.

LP

miletre

Zelenc'
18. jul 2010
6
0
1
Si naložil tudi Comunicatorja, kot piše, ter izbral za prenos regije ki jih imaš sedaj na napravi????
Kaj misliš pod comunicator in kje izbereš regije?

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Najdeš ga na Garminovi strani, tudi pred nadgradno potem ponudi regije, ki jih želiš posodobiti - natančneje v priročniku, na katerga sem ti poslal povezavo.

LP

valterz

Zelenc'
18. jul 2010
13
7
3
Morda malo čudno...poiskusi stran My garmin preklopiti na angleščino. Imel sem podobne težave...probaj.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Ja, saj na to sem mislil, preden si mi odgovoril katere zemljevide imaš naložene.
Vseeno ti svetujem da prebereš navodila, ter prekontroliraš podatke, ki si jih vnesel pri registraciji na Moj Garmin, ker lahko že 1 nepravilna črka ali številka delata probleme.
Communcator si lahko snameš tu:
http://www8.garmin.com/products/communicator/

Drugače pa če nebo šlo drugače. bo res najbolje da jutri pokličes servis, kjer ti bodo pomagali pri rešitvi problema.

Valterz ti je dal rešitev iz prve roke, poizkusi najprej to.
LP

Nazadnje urejeno: