Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Torej, iščem nekoga, ki zna naredit dobro garderobno sobo. Komplet, vrata + pohištvo. Imam ponudbo od Venge pa ne pridemo skoz s cekini. Ima kdo kako dobro referenco - priporočilo?
Tole tudi mene še čaka. Reference sicer nimam sem pa na zadnjem pohištvenem sejmu na hitro gledal robo od IZI mobili. Na prvi pogled je OK, o cenah nismo žal nobene rekli.
Se da izvedeti o kakšnih cifrah je govora pri Venge (in za kaj seveda)?
Citat: Uporabnik Clueless pravi:
Tole tudi mene še čaka. Reference sicer nimam sem pa na zadnjem pohištvenem sejmu na hitro gledal robo od IZI mobili. Na prvi pogled je OK, o cenah nismo žal nobene rekli.
Se da izvedeti o kakšnih cifrah je govora pri Venge (in za kaj seveda)?
IZI mobili sem gledal tudi jaz, pa me niso najbolj prepričali. Moti me predvsem, da ne naredijo kotnih elementov tako kot je treba. Pa rad bi imel Raumplus.
kaj pa ikea?
jaz sem si to drugace sam naredil. v spalnici sem po dolgem not vrgel eno kanuf steno z vrati na kaseto, v sam prostor pa ikea sistem za garderobne sobe.
@switch to je klasicna knauf notranja stena. profili, gips plate gor, gotovo. vrata pa ali tipska drsna na notranjo kaseto, ali pa da ti mizar naredi nekaj na zunanje vodilo
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.