Saj; ma se kdo na ignore garancijske zahtevke. Celo take bolj ocitne ki se pojavljajo pri vecjem številu kupcev.
Citat iz
https://evsvet.eu/viewtopic.php?f=36&t=4170&sid=780e18a157a5ba089baa1e159fc8d02d&start=120
No še moja štorija z akumulatorjem 12V.
Sobota popoldan, pakiram za na morje, že skoraj vse v avtu, Kono vklopim in se je kr nekaj zmešalo,
vse čudno utripa, tudi aku.
Prvo odklopim aku počakam 10 min in ponovno priklopim, isto... zmešalo se ji je kot pri starem adiju k je šel aku.
Opravim meritve aku dobrih 7V je pokazal voltmeter.
1. Pokličem asistenco Hyundai povedo, da je avto star več kot leto, da ne morejo ukrepati, predlagajo asistenco,
skratka skoraj nesramno me odpikajo !!!
2. Hyundai agent mi je velil naj avto pripeljem na najbližji servis zame ne pride v poštev, mu povem, da grem čez par ur na morje, boli ga K. Vprašam ga, ali lahko sam zamenjam aku. odgovori naj ne tikam vozila.....
4. Imam polno kapo vsega, se usedem v ženin avto in v Bauhaus po Topla aku 45 Ah 70 eur.
5. Priklopim aku in spet dela vse B/P.
6. Jutri peljem Bincku ta star aku je še v garanciji, me zanima kaj bodo rekli !!!
Skratka Hyundaji boli k, da smo mi dalli za avto skoraj 50k in ti po letu in pol crkne aku, ter ti lahko propade morje za ...... eur !!