Galaxy zaklepanje....

bosko3

Zelenc'
17. sep 2008
24
0
1
Lepo pozdravljeni!
Na Galaxsy 1 sem si zaklenil ekran s pin kodo katero sem pozabil in bi vas nujno rad vprašal kako lahko odklenem telefon oz. ekran.....
Lepo prosim , ker mi je nujno, namreč ne morem klicati.....
Hvala

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pojdi v restore mode (pri ugasnjenem telefonu pritisni VolUp + Home + Power) in izberi Factory Reset.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
697
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pojdi v restore mode (pri ugasnjenem telefonu pritisni VolUp + Home + Power) in izberi Factory Reset.

Mislim da je tukaj potrebno še omeniti, da Factory Reset izbriše čisto vse podatke.

Sicer pa ni bila včasih opcija, da če si se prevečkrat zmotil na lock screenu da se je telefon "zaklenil" in si ga moral odkleniti z username in passwordom od google accounta? Mogoče ne škodi poizkusiti pred Factory Reset.

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
to je pri vseh androidih ali ima to samo samsung
sprasujem se.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Mislim da je tukaj potrebno še omeniti, da Factory Reset izbriše čisto vse podatke.

Factory Reset zbriše kontakte, SMS-e, call loge in inštalirane aplikacije. Recimo slik ali glasbe ti pa ne izbriše. Pameten uporabnik ima pa za vse zadeve narejen backup in je treba po resetu samo na novo nastaviti home screene, kar ti vzame kake pol ure.
Če pa gre na lažji način, je pa to samo plus

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Preko Kies-a oz. explorerja si naloži slike in ostale stvari na disk za to ne rabiš odklepa. Potem pa v factory reset po navodilih, ki jih imaš napisane na vrhu.

bosko3

Zelenc'
17. sep 2008
24
0
1
hvala za odgovor; ampak moram povedati da sem kar mnogo krat že poizkušal vnesti kodo za odklep pa mi telefon ne ponudi možnost odklepa preko googla (uporabniško ime in geslo) !
Je potrebno kako drugače ali??
Hvala za odgovore , ker mi je res nujno!

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Mislim da je na LG 20-30 poiskusov in ti ponudi google.
Na tablici od Nvidia pa sem se zafrkaval dobrih 5 minut preden mi je ponudilo za google,ker se kolega ni mogel spomnit kaj je nastavil.
Probaj zaporedoma brez predolgega čakanja vpisovat in bi ti moralo ponudit,drugače pa res edino hard reset.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Poglej si tole Klik

Lahko pa probaš tudi tole:

Izklopi telefon in ga vklopi nazaj in takoj pritisni gumb Menu in ga drži cel čas dokler se telefon ne vklopi.
Če ti bo uspelo boš prišel v varni način in boš imel dostop do vseh podatkov.

p.s.
To mislim,da piše nekje na xda ta postopek.