Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mah na tabličnem področju me je to leto Samsung malce razočaral. note 10.1 je pa tudi zelo podoben tabu2. Ni neke hude razlike. Sem dejansko pričakoval, da bo še kakšna tablica ven prišla s strani Samsunga, pa so dal očitno tablice bolj v drugi plan, ker s trenutnimi andriod tablicami pač malce zaostajajo, predvsem za Asusovo Transformer 2.
Dobro, S-Pen je zagotovo super. Ampak glede na to, da imajo vsi zunaj že višje resolucije zaslonov in, da je za Andorid 4, dvojedernik komajda dovolj bi bilo kar priročno, da bi nametali močnejše procesorje in čipe notri.
Lastim si "starejšo sestro" (W500), ki ima nameščene 4 operacijske sisteme. Sicer pa prihaja cel kup Win8 tablic.
Še slikca moje malenkosti, ki me je s slovensko tipkovnico vred prišla slabih 450 €.
po mojem s skakim asusom ne boš falil.
pogledaš kater je najmočnejši in kater ti paše v denarnico
prihajajo pa novi modeli, če se ti slučajno ne mudi.
Mene ta mika, ko bo prišla na plano http://eee.asus.com/eeepad/transformer-infinity/features/
Eno vprašanje: Tab 10.1 Wi-fi dobiš novega v Sloveniji za 350 EUR. Rabljeni Tab-i 10.1 se ne prodajajo pod 350 EUR. V čem je fora?
Da ne omenjam, da dobiš iz Nemčjije novega Tab 10.1 v2 za 380 EUR. A folk te rabljene kupuje za take cene?
Rabljene kupujejo samo tisti, ki ne vedo kakšne so cene v štacunah.
Sicer je pa logično, da so morale štacune poceniti lansko generacijo tablic, če jih želijo prodat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.