Galaxy S5 termometer

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Odgovori če ti zdravnik meri tvojo vročino prek spleta .

A tebi jo izmerijo z mobilnikom?
hysterical-1.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Vsekakor bi jo lahk medtem pa prek spleta zelo težko.

Me pa zanima kje je sploh ta senzor saj če je vgrajen v bateriji kot pravi philips , potem ni ovir da ga S5 ne bi imel....

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Vpiši *#*#4636#*#* v dialer.

Tole ne prime na S5, prime pa *#0*#, pritisneš sensor, kjer se vidi kateri senzorji so in temperatur senzorja in vlagometra ni.
smirk-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@borg

Napisal si, da v pisarni, delavnici.... pride prav, da bolj za zajebancijo zmeriš temperaturo, z obeskom jo lahko bolj zares zmeriš.

Kako vezo pa ima Garmin s temperaturo pa veš samo ti.
Imaš pa naložen Navigon in NE Garmin na S5.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Vpiši *#*#4636#*#* v dialer.

Tole ne prime na S5, prime pa *#0*#, pritisneš sensor, kjer se vidi kateri senzorji so in temperatur senzorja in vlagometra ni.
smirk-1.gif

Termometer v bateriji ne spada pod klasične senzorje. Če tista koda ne prime, pa probaj s kakšno izmed battery monitor aplikacij, jih je kar precej na voljo. Čeprav ima verjetno tudi S5 kakšen tak meni že vgrajen, le koda za dostop do njega je druga. Recimo tukaj imaš kar lep nabor vseh kod: http://www.redmondpie.com/hidd...-other-devices/

I

Izbrisan uporabnik 17097

Kot prvo ne vem od kje ti podatek da imam jaz S5?
In od kje da imam naložen Navigon?
Pa ni važen Navigon,Sygic ali iGo.Važno je da imam na telefonu navigacijo in zato ne potrebujem Garmin naprave.Tako kot ne potrebujem še enega obeska z termometrom.
In kaj po tvoje naj potem nosim še en obesek za merjenje vlage,kompas,barometer okoli vratu pa vaservago in še kaj.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Od kje mi podatek, da imaš Navigon?

Na prejšnji strani si napisal, da imaš naložen Garmin in ali imaš S4 ali S5 na niti enem od teh Garmin ne dela, dela pa Navigon.

Po večini se ti obeski nosijo na ključih, če ti ključe nosiš okrog vrata ne vem, jaz jih imam v žepu.
Govora je bilo o merjenju temperature in za to početje je obesek kot naročen.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Senzor za temperaturo se meni zdi eden najbolj uporabnih,ki bi ga moral imet vsak telefon.Na S4 kaže zelo natančno.Seveda ga ne smeš imet vsaj cca 10 minut v žepu.To ti lepo piše v navodilih.
bonk.gif
Nobeden termometer ti ne bo v žepu kazal pravilne temperature.Razen tiste v žepu.

Zakaj, saj imam direktno aplikacijo, ki mi v sekundi pokaže, koliko je dejanska temperatura iz raznih vremenskih postaj. Zakaj bi bil termometer tako grozno uporaben, ko ga moraš pa prej še 10 minut met na prostem, mi pa res ni jasno.
Tocno, termometer je totalno neuporabna stvar. Svasta res, mas smartphone, ki je skos povezan v net in ti lahko pove temperaturo iz prakticno vseh vremenskih postaj na svetu, folk gleda pa na lokalni termometer, ki je dalec od zanesljivega...

Fantje to je tema o S5.
Mene boli k da imaš avtomatizirano hišo.Nismo vsi taki frajerji.
Svašta.
Ja res vremenske postaje,ki so oddaljene par km so pa res zanesljive
bonk.gif

Nimamo vsi na vsakem koraku dostopa do neta.
Imam pa raje pri sebi termometer,kot se zanašat na vremenske postaje.
Zdaj pa prosim,da se držite teme.Celo stran sta zaspamala z hišo ustvarita si svojo temo pa tam nakladajta.

Ja kupiš si S5, potem pa nimaš za mobilni internet. Dobra finta.

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Ta brezplodni pogovor me spominja na prejšnji teden, ko nisem hotel podpisati prevzemnega zapisnika, ker so izvajalci pozabili na implementacijo ene funkcionalnosti in me vodja projekta telečje pogleda in reče: Zakaj pa to sploh rabite?

Pa kaj tebe briga zakaj mi to rabimo, če je v specifikacijah, potem pač potrebujemo. Če si kot izvajalec zaj... potem ne sprašuj bedarij in ne delaj iz sebe in firme bebca ampak popravi zadevo!