Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Odgovori če ti zdravnik meri tvojo vročino prek spleta .
A tebi jo izmerijo z mobilnikom?
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Odgovori če ti zdravnik meri tvojo vročino prek spleta .
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Vpiši *#*#4636#*#* v dialer.
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Vpiši *#*#4636#*#* v dialer.
Tole ne prime na S5, prime pa *#0*#, pritisneš sensor, kjer se vidi kateri senzorji so in temperatur senzorja in vlagometra ni.
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Tocno, termometer je totalno neuporabna stvar. Svasta res, mas smartphone, ki je skos povezan v net in ti lahko pove temperaturo iz prakticno vseh vremenskih postaj na svetu, folk gleda pa na lokalni termometer, ki je dalec od zanesljivega...Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Senzor za temperaturo se meni zdi eden najbolj uporabnih,ki bi ga moral imet vsak telefon.Na S4 kaže zelo natančno.Seveda ga ne smeš imet vsaj cca 10 minut v žepu.To ti lepo piše v navodilih.
Nobeden termometer ti ne bo v žepu kazal pravilne temperature.Razen tiste v žepu.
Zakaj, saj imam direktno aplikacijo, ki mi v sekundi pokaže, koliko je dejanska temperatura iz raznih vremenskih postaj. Zakaj bi bil termometer tako grozno uporaben, ko ga moraš pa prej še 10 minut met na prostem, mi pa res ni jasno.
Fantje to je tema o S5.
Mene boli k da imaš avtomatizirano hišo.Nismo vsi taki frajerji.
Svašta.
Ja res vremenske postaje,ki so oddaljene par km so pa res zanesljive
Nimamo vsi na vsakem koraku dostopa do neta.
Imam pa raje pri sebi termometer,kot se zanašat na vremenske postaje.
Zdaj pa prosim,da se držite teme.Celo stran sta zaspamala z hišo ustvarita si svojo temo pa tam nakladajta.
+1Citat:
Uporabnik Rotty pravi:
Pa kaj tebe briga zakaj mi to rabimo, če je v specifikacijah, potem pač potrebujemo.
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Kaj ti ni jasno?