Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Tocno, termometer je totalno neuporabna stvar. Svasta res, mas smartphone, ki je skos povezan v net in ti lahko pove temperaturo iz prakticno vseh vremenskih postaj na svetu, folk gleda pa na lokalni termometer, ki je dalec od zanesljivega...Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Senzor za temperaturo se meni zdi eden najbolj uporabnih,ki bi ga moral imet vsak telefon.Na S4 kaže zelo natančno.Seveda ga ne smeš imet vsaj cca 10 minut v žepu.To ti lepo piše v navodilih.
Nobeden termometer ti ne bo v žepu kazal pravilne temperature.Razen tiste v žepu.
Zakaj, saj imam direktno aplikacijo, ki mi v sekundi pokaže, koliko je dejanska temperatura iz raznih vremenskih postaj. Zakaj bi bil termometer tako grozno uporaben, ko ga moraš pa prej še 10 minut met na prostem, mi pa res ni jasno.
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kaj če ti potem termometer na telefonu, če potem meriš temperaturo v pisarni, delavnici, šotoru... za hec, potem je isto kot, če bi preveril na internetu.
Jaz ne potrebujem tega imam vse na telefonu.Citat:
Uporabnik popotnik pravi:Če ti termometer od SouthParka dela probleme za prenašat, bo ta kot naročen za tebe za manj kot € http://goo.gl/qAj31X pa še kompas imaš gor, da se ne izgubiš in verjamem da bo ta izmeril temperaturo bolj natančno kot telefon.