Galaxy Note II

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
...sej "sede v žep" samo ...tole se mislil: http://goo.gl/HQgQK od 5:20 oz 6:00 naprej

če si navajen 4-colarja, ki je tudi v plitkih poletnih hlačah skoraj neopazen in si po možnosti študent, ki se vsako uro preseda ali imaš službo kjer sediš na sestankih 8h na dan ...no ne vem, kakor komu, meni je velik - je pa sigurno huda igrača
smile-1.gif

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Je kdo že nalagal kakšen custom rom, katerega priporočate?
Pa a se da sploh kaj več nastavljat, kateri programi se naj ob zagonu systema zaženejo in kateri ne, brez rootanega telefona, ker opažam da deluje v ozadju ogromno nesnage, ki se ne da nastavit, oziroma ne znam, da se ne bi zagnala ob zagonu.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Ne saj dela kot šus, sam vseeno me moti, ker laufa cel kup zadev v ozadju, kot tudi google play, rss reader itd, raje imam, da zaženem zadeve, takrat ko jih res potrebujem in še baterija potem zdrži dlje, če deluje manj procesov.
To prej pri windows phonu ni bil problem, zdej se pa ne znajdem preveč v androidu.

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
...a ma se kdo problem s-penom napisat w ...men zmeri zazna N ...pa tud x mi vecinoma prepozna kot +

obstojajo kaka navodila kako mu lepo oz po njegovo pravilno naredis te znake?

lp!

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Meni dela bp..pa sem se trudil napisat na brzino ali bolj šlampasto...pa je zmeraj prepoznalo ti dve črki..

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
...pomoje je to povezano z jezikom tipkovnice ker nič od X Y W ne prepozna, šumnike pa lepo

na space tipki piše "slovenščina" ...se da na hitro na tipkovnici zamenjati z angleško brez skoka v nastavitve?

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
seveda se da
na space tipki potegni z pisalom v levo ali v desno in izberi jezik...
Ko dam na slovensko tipkovnico pa tudi men W napiše N, a X je še vedno X

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Lahko malo pogledate prosim v statusno vrstico, če vam sveti GPS simbol, če imate v lokacijskih storitvah vključeno opcijo "uporabi satelite GPS" brez da bi uporabljali kašno navigacijo.
Namreč kakor hitro to opcijo vključim se vklopi tudi GPS simbol v opravilni vrstici, tudi po novem zagonu.
Je bilo enako na stock romu, sedaj sem dal android revolution HD 5.0 rom gor in ni nobene razlike.
Če pa nimam vključene opcije "uporabi satelite GPS" pa moram ročno vključit gps, predno zaženem IGO.
Kako je kaj pri vas s to zadevo?

Ni pa kriva nobena aplikacija, ki sem jo naknadno namestil, ker to se dogaja tudi na čistem stock romu, brez kakšnega dodatno instaliranega programa.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik brainstorm pravi:
Lahko malo pogledate prosim v statusno vrstico, če vam sveti GPS simbol, če imate v lokacijskih storitvah vključeno opcijo "uporabi satelite GPS" brez da bi uporabljali kašno navigacijo.
Namreč kakor hitro to opcijo vključim se vklopi tudi GPS simbol v opravilni vrstici, tudi po novem zagonu.
Je bilo enako na stock romu, sedaj sem dal android revolution HD 5.0 rom gor in ni nobene razlike.
Če pa nimam vključene opcije "uporabi satelite GPS" pa moram ročno vključit gps, predno zaženem IGO.
Kako je kaj pri vas s to zadevo?

Ni pa kriva nobena aplikacija, ki sem jo naknadno namestil, ker to se dogaja tudi na čistem stock romu, brez kakšnega dodatno instaliranega programa.

Če je simbol v task bar-u, potem ti nekaj koristi gps. Galerija, kamera, internet, vreme..., verjetno je kaj v ozadju.Priporočam, da preveriš app managerja- zadržiš home gumbek oz. preveri procese z recimo System tuner pro.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Sem že vse procese in programe terminiral ali jih zamrznil a gps lučka še zmeraj sveti, če imam vključeno v lokacijskih storitvah opcijo "uporabi satelite GPS" zanimivo, baterija pa se zaradi tega nič bolj ne prazni, kot če GPS ikona ne sveti.
A pri tebi ne sveti, kljub temu da imaš obkljukan gps v lokacijskih storitvah?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Na 4.1.1 pri meni se pojavi ikona in sveti oz. utripa samo, ko je gps v uporabi.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Potem ne vem več, kaj bi bil vzrok pri meni. Vglavnem sveti skozi, tudi, če naredim hard reset in nič na novo ne istaliram.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Hm, kje se sploh to vklopi in izklopi, sedaj mi samo kaže uro in datum na osnovni strani, spodaj pa accuweather.com in pritisnite za dodajanje mesta. Se da to odstranit, da ne bi pisalo, ker ne rabim vremena pod uro?