g24

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Sam Generali so pa res izvirni. Produkte poimenjujejo po Triglavovih.

Zgleda so mal po salabajzersko dal skupaj glave in prisli do brilijantne ideje o besedi komplet.

Sam kaj ko je zascitena...

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Garfildd, a si ti skoz dežurni na tem forumu Alter.si? Ko sem hotel odgovoriti, sem že videl tvoje sporočilo ki je zelo identično tistemu, ki bi ga tudi jaz napisal.
smile-1.gif

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
KSZ: Imam zavarovanje pri g24 in me je 14 dni nazaj ena pupa klicala, če mam namen ostat pri njih itd itn, in ker sem v tistem trenutku ležal pod koritom in menjal dihtungo, sem jo prekinil ravno, ko je začela govorit nekaj o plačilu prek spletne banke.

Zdaj ko bi si zadevo rad uredil, pa nikjer ne najdem te opcije in me zanima, ali je že možno z npr. Klikom plačati zavarovanje ali je še vedno treba z mastercardom/viso?

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jaz že od začetka zdaj dve leti, plačujem preko spletne banke.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.517
843
113
Saj cena je menda ista. Provizija pa za spletno banko večja (pa čeprav samo za 0,35€). So, why bother?

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Avtomobilsko zavarovanje G24 je mogoče skleniti izključno preko spleta, pri čemer potrebujete eno od spodnjih plačilnih sredstev:

Mastercard,
Eurocard,
Visa.

Za plačilo lahko uporabite zgoraj navedene veljavne kreditne kartice.

Podatkov o uporabljeni kartici kot podjetje ne zajemamo, vse informacije v povezavi s plačilom se uporabljajo izključno za izvedbo nakazila preko POS terminala. Skozi celoten postopek sklenitve zavarovanja uporabljamo najnovejše varnostne standarde, s čimer preprečujemo morebitne zlorabe podatkov in sledimo tudi zakonodaji na tem področju.

^^zaradi tega sprašujem

Sam imam le predplačniško mastercard (neteller) in včasih traja več dni, preden se denar z NLB računa znajde na mastercardu.

Nazadnje urejeno: