G24....avtomobilsko obvezno zavarovanje

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
ojjoj pa ste res eni nepismeni, pišem o AO in ta razlika med zavarovalnicami.
Ti nakladaček Matejček raje pojasni, zakaj si hvalil G24 že lani, čeprav si potem raje pri Triglavu ostal in komaj letos sklenil polico pri G24?

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Kaj ma to veze, če sm za 1 leto sklenil al pa če bi pri njih bil že leta (še celo manj plačal)
Ker nekaj pametuješ in lažeš kak si že lani sklenil pri njih, a v resnici si se še naprej nategoval s previsoko ceno. Od Triglava si upal iti stran komaj letos aprila, če imaš slučajno težave s spominom. In potem ti pametuješ drugim.
bonk.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Citat:
Uporabnik alpine pravi:

kaj tebi ni jasno?

P R E B E R I še enkrat P O Č A S I, da boš R A Z U M E L!

Faaaaak nategnili so te!

Za 66kw, samo AO, polni bonus bi ti jaz lahko naredil za 91,67€... a boš lahko preživel te 3,33€, če se oglašujejo da so najcenejši jih lahko tožiš!?!

p.s. in to je brez mrtvih pixlov, tudi po pol leta, garantirano!

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Meni je najbolj zanimivo, da je že lani marca pizdil, da so mu pri Triglavu naračunali 160eur in je zato raje vzel pri G24 za 95eur. Ampak se je tip zlagal - predvsem sam sebi - ker je takrat kljub drugačnim navedbam polico vseeno plačal Triglavu, prestop na G24 pa je potem komaj letos realiziral.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Mah meni sploh ni jasno kaj se tok obremenjujete z žajfo, saj veste kakšne sorte tič je
smile-1.gif

Itak so pa sploh popolne zmage te teme, kjer bi narod zavaroval svoj avto čimnajboljsplohceneje, sami od sebe, preko neta in mimo zastopnika, potem (ali pa že kar prej oz. vmes), ko se pa potrebuje kakšne konkretne informacije ali pa pomoč, ko se najde kakšen catch v zavarovalnih pogojih pa jok in stok kako zavarovalnice in zastopniki nategujejo a v bistvu je konkreten % krivde na njih samih
aplauz.gif

"There is no such a thing as a free luch" in ta najcenejša spletna zavarovanja G24, Hi3, Wizz, itd. so "najcenejša" z razlogom oz. nimajo za brezveze tako nizke premije. Potem se pa za piko na i najde še kak dober zastopnik, ki ti naredi ob upoštevanju izplačila lastne provizije v določenih procentih še cenejšo ponudbo od te "najcenejše" (Garfildd v temu topicu recimo) in potem pa sploh ne veš več kje si
hysterical-1.gif

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Kaj ma to veze, če sm za 1 leto sklenil al pa če bi pri njih bil že leta (še celo manj plačal)
Ker nekaj pametuješ in lažeš kak si že lani sklenil pri njih, a v resnici si se še naprej nategoval s previsoko ceno. Od Triglava si upal iti stran komaj letos aprila, če imaš slučajno težave s spominom. In potem ti pametuješ drugim.
bonk.gif

Škoda da že prej nisem šel na G24 sam je smotan, ker sem avto prevzel na Brezovici in se G24 ne da zavarovat drugače kot preko spleta.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:

kaj tebi ni jasno?

P R E B E R I še enkrat P O Č A S I, da boš R A Z U M E L!

Faaaaak nategnili so te!

Za 66kw, samo AO, polni bonus bi ti jaz lahko naredil za 91,67€... a boš lahko preživel te 3,33€, če se oglašujejo da so najcenejši jih lahko tožiš!?!

p.s. in to je brez mrtvih pixlov, tudi po pol leta, garantirano!

Za dobre 3 evre sigurno nebi tebe kliknu, zakaj saj je G24 dovolj ugoden.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Veš kaj...js pa tebe tud za 100 eur nebi kliknu...mislim, da je fora v tem, da imaš še samo opcijo da sklepaš preko neta zavarovanje ker te noben zastopnik več noče, ko si tak težak
grims-1.gif

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Ne, oni so zateženi, kao da so ugodni a pol ti da tako ceno kot če greš do prvega tehničnega.

Brezveze G24 zmaga, korektni in ugodni, kaj sploh še komplicirat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Točno tako. Zadeva zaključena, tema za lahko zaklene, kajne?

Pa ko bodo (če bodo seveda) kakšne komplikacije oz. ko boš potreboval še kak nasvet se tudi kar na njih obrni in ne preveč po forumu spraševat. Naj ti pomaga tisti, ki ti je to dejansko dolžan in ki ima nekaj €€€ od tebe
cheer.gif

P.s. kaj pa če je wizz/hi3 še bolj korekten in ugoden?
grims-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Aja pa reply od Garfildda ni smetenje teme, kot si mi sporočil preko oipozorila na mailu, človek ti je samo lepo napisal, da se ti G24 laže s trditvijo, da so najcenejši. Še najcenejši niso, kaj šele najugodnejši. Ampak ok, ti že veš kako in kaj kot si napisal 2 posta višje in zadeva je zaključena
write.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Aja pa reply od Garfildda ni smetenje teme, kot si mi sporočil preko oipozorila na mailu, človek ti je samo lepo napisal, da se ti G24 laže s trditvijo, da so najcenejši. Še najcenejši niso, kaj šele najugodnejši. Ampak ok, ti že veš kako in kaj kot si napisal 2 posta višje in zadeva je zaključena
write.gif

Aaaaaaa hahahaha, umiraaaam
hysterical-1.gif

Cenejšo ponudbo mu dam od njegovega najcenejšega, a on mene v spam....
stupid-1.gif

ker egotrip... jao jao jao... svašta majka rodi...
stupid-1.gif

Ja in brez skrbi Alpine, jaz se te bom zagotovo ognil daleč naokrog...

p.s. a ga je it tira vrglo, da je za 3€ preplačal zavarovanje
rolleyes-1.gif

Sory Matyj, tale last mesaže je pa res spam, ampak nisem mogel, res no...
redface-1.gif

Pa še
roza.gif
upam da ga nisem v prezgodnji grob spravil...

peace ljubav bok

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
G24 je zakon, najcenejši so, korektni in preprosto se skleen preko spleta. Ko sm imel Triglav zastopnika je 1 uro rabu, da je izpolnil polico v kafiču

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
G24 zavaruje samo za 1 leto, tud če tehnični velja do aprila je treba poravnat celoletno premijo.
Ampak to ni problem, ker v primeru odjave v marcu se dobi nazaj več kot pol premije, vrjetno pa se potem aprila za 1 letno premijo plača le polovico premije.