Fužine....delo...Anuška.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.109
1.887
113
Emona / Carnium
ggg ima najverjetneje hude osebnostne težave (je*e ga marsikaj...od časa za vzpon na Triglav, do tega, kaj kdo vozi, posluša,...). Take je treba jemati s posebno resnostjo. Tik tak tik tak tik tak...
grims-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mah kaj sej men gre tud na zivce veseljak. ko sm se vozil v lj smo mel enga soferja k je to rad nabijal. ne vem zakaj je treba drugim vsiljevat svojo glasbo...

na javnih mestih se naj vrti splosna glasba, ne pa specificno usmerjena... sploh pa veseljak, k ga mladina tud slucajno ne poslusa in 20 vemo da je veliko mladine.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.006
6.232
113
blizu močvirne prestolnice
Če bi bilo to res kar si napisal, potem na veselicah nebi bilo polno mladine, pa sam ne poslušam Veseljaka. Kaj pa če grejo komu na živce spikerji na val 202 recimo karoli, šalehar in podobni, zakaj bi morali to poslušati?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Haha... Ja no, govora je o lj in ne o podezelju.

Pa spikerji govorijo po nekaj 10sek med komadi, komadi trajajo pa 3-4min...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.092
113
v lokalni ostariji
daj par izvajalcev... ker meni je blo na troli vseen al je bil veseljak al salamon. ker če sem izbirčen mi tudi salamon, antena, aktual, radio1 itd niso všeč...

poslušam pa val202... a zdej nej ga pa vsi?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Iste kot ti, ko se gre za Slovence ti dol visi, znaš takoj popljuvati, ko pa uni delajo kar hočejo, pa jim ploskaš.
No, jaz sem sredi Fužin čakal sodelavca, ki je šel nekaj nekam iskat. Nagnalo me je scat, in ker smo spili nekaj pirov, sem se med opravilom s pisanimi podpisal v sneg z imenom in priimkom. Ker je bilo na valu 202 ravno Highway star od Deep Purple (kar se zelo redko zgodi, a se), sem nabil do daske in med "opravilom" pustil vrata odprta, da sem bolje slišal. Ker je bilo mraz, je bil avto zalaufan zaradi gretja. No, med "opravilom" so hodili mimo raznorazni sumljivci, sicer so vrgli uč, kaj se dogaja, in ker ni bilo nič posebnega, so odšli dalje. Avto je ostal, jaz pa tudi. Kakor tudi napis
cool-1.gif

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Rajse prenasam glupega fuzinarja z đamija rogovi kot slovenskega brdavsa ki povelicuje komunizem lakoto nazadnjastvo lopovstvo in revscino povezano z njim.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Hahaha... pravkar šel še enkrat čez članek. A bi lahko Zlatko našel še bolj neumen argument kot ga v svojem videu?
Novinar, ki da tako bedarijo v članek nima pet čistih. "Saj ni nič hudega, če mladi delajo pyzdarijie, politiki delajo hujše!". Bolnik.