Fužine....delo...Anuška.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.432
5.660
113
Slučajno opazil na FB članek...pa se sprašujem kje je fora tega članka....oz kaj bi ga sprožilo
sprasujem se.gif

http://www.delo.si/assets/info5/20141222/Fuzine2014/fuzine2014.html

Se stanovanja v četrtni skupnosti Fužine slabše prodajajo kot v drugih skupnostih?

Jim je Zoky namenil manj denarja kot ostalim predelom?

Čefurji ravs komplex?

Možda Gastarbajteri čez praznike?
hysterical-1.gif

2142327-gastarbajteri.jpg

Priponke

• 2142327-gastarbajteri.jpg
    2142327-gastarbajteri.jpg
    44,5 KB · Ogledi: 274

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne samo to, dejansko je bilo tri dni skupaj na prvi strani Dela več ali manj samo Fužine to, Fužine ono. Kot da je to glavna stvar, s katero se moramo trenutno ubadati v Sloveniji

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Predvidevam, da Zavrl/Pristop že ve, zakaj njegova "prijateljica" (TM Mirza) forsira Fužine...

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Haha... sem mislil, da sem edini, ki se mu zdi poveličevanje Fužin neumno.

Iz eneg hebenega geta, kar so fužine vsaj še desetletje nazaj bile, jih želijo sedaj prikazazi kot uh in oh multikulturno okolje, ki je idealno za vsakogar.

tony

Guru
23. jul 2007
9.751
1.537
113
Fužine so čisto kul plac... Infrastruktura poštimana, zelenje okrog, vse blizu.
aplauz.gif

Vsaj tako sem mislil, dokler nisem enega dne tam okrog hodil malo pred osmo zjutraj... Pred bloki en upokojeni čiča pometa dvorišča (vsa čast, model zastonj ureja okolico, več takih!
cheer.gif
)... Pol pa naredim še en krog nazaj do avta, in za sabo zaslišim čisto ta pravo, naše preklinjanje, tko malo hujše sorte, ko ena teta nekomu j.... m.... m....

(Skratka, ta prau gorenc preklinja tako, če mu recimo nekdo razbije avto
redface-1.gif
)

Se obrnem okrog, in vidim: teta spravlja dva otroka zjutraj v otroška sedeža. Se malo zamislim... Ja, Fužine zakon.
cool-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.608
3.974
113
Da so fužine zakon lahko sprobaš tako da greš z odprtimi šipami pa radiem veseljak v petek zvečer čisto počasi skozi. Pa sploh ni treba na glas ali pozno ponoči (kar je itak kršenje reda in miru)

Sem bil enkrat na avtobusu ko je en avtobusar na končni davajsetke poslušal Veseljaka... ura je bila še čistno normalna, okoli 19.. Verjetno prvič in zadnjič, če je sploh še kdaj vozil dvajsetko (oz. avtobus sploh).

In ne, to mi ni povedala od bratranca soseda sestrične sodelavka. Sem bil na avtobusu. (kako točno se je končalo ne vem, ker smo se potniki modro umaknili)

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.597
113
41
Lj
Fužine so varne prot kakšnemu Viču, tam se skoz streljajo pa psi te napadajo, v glavnem zelo nevarne soseska.

tony

Guru
23. jul 2007
9.751
1.537
113
Čakaj, ne muti, napiši do konca: so uleteli mulci iz Vojnovičevega romana, razsuli avtobus in še njega zraven...
confused-1.gif

(Btw. za veseljaka bi mu še kakšen drug lahko državljan tko mimogrede, sproti vsak še dve naložu
grin1.gif
)

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
So muslici spet vzeli zadevo v svoje roke. So jim po dzamiji zaceli rogovi poganjati, to vemo. In to je samo zacetek.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.608
3.974
113
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Čakaj, ne muti, napiši do konca: so uleteli mulci iz Vojnovičevega romana, razsuli avtobus in še njega zraven...
confused-1.gif
Nisem bral vojinoviæevega romana... sicer pa ja. Raztur... koliko je točno fasal voznik pa ne vem, ker je punca od enega, ki je bil kot je reku sam "izazvan" z Veseljakom kričala, da naj voznika pa ne tepejo (na kar je bilo rečeno da ga ne bo tepel ampak ubil).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
To je samo odraz strpnosti teh istih ljudi, ki so jih polna usta besed strpnosti in enakopravnosti.
Kaj hudiča potnike na avtobusu moti če voznik v Sloveniji posluša slovensko radijsko postajo? In potem pravijo da smo Slovenci nestrpni?

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Zanimivo, jaz sem se dostikrat peljal z busom (20, vstopil na končni v Fužinah), ob različnih urah od zgodnjega jutra do poznega večera, in tudi dostikrat se je zgodilo, da je voznik poslušal Veseljaka, in tudi dostikrat se je zgodilo, da so takrat gor prišli "iæ-i", skupinica, pa nikoli ni bilo nobenih problemov. Tako da gre očitno za osamljen primer. In ne nabijaj nekaj v smislu "poskusite se peljati v petek zvečer čez Fužine z naglas Veseljakom"... Ker bo kaj? Te bodo razbili? Uničili avto? Videl si en tak primer, katerega obsojam, in ti to potenciraš na vse Fužince in da je Veseljak "prepovedan". Pa ti jaz lahko povem, da ni tako. Budale so povsod. In niso v večini. Če bi se nekaj podobnega zgodilo npr. na Rudniku, bi pisal tudi tako?
ne-ne-1.gif

To je nekaj podobnega kot če bi jaz napisal: Sem bil en petek v Mariboru in je bil na Teznem en avto z LJ tablico in grbom parkiran, pa pride en domačin in mu utrga ogledalo in brisalec.... Sklep: Probaj se peljati oz. parkirati avto z LJ grbom na Teznem...
grims-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.608
3.974
113
kaj naj drugega rečem, 3x grem v Fužine, 1x razfu. avtobus, kot v izročilu. Če bi šel ti v Bangladeš in bi te tam oropali bi tudi povedal svoje vtise.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Jebiga, si imel pač "srečo". Znanki so v Barceloni ukradli denarnico. Sklep: V Barcelono pojdite brez denarnice, drugače vam jo bodo ukradli.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
To je samo odraz strpnosti teh istih ljudi, ki so jih polna usta besed strpnosti in enakopravnosti.
Kaj hudiča potnike na avtobusu moti če voznik v Sloveniji posluša slovensko radijsko postajo? In potem pravijo da smo Slovenci nestrpni?
Sej pravim , tihi genocid na Slovenci, fraza-nestrpnost- pa izumljena ravno zaradi onemogočanja samoobrambe naroda
jezen.gif

...mi pa častimo generala Maistra, ki nas je popeljal pod opanko nasilnih nestrpnih primitivcev
uf-1.gif

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Fužine imajo večjo koncentracijo rasnih in kulturnih raznolikosti. Niso pa noben bav-bav. Sem pogosto na obisku (vsakodnevno) v Fužinah in sicer na začetku (brodarjev trg), s pogledom na LJ grad, Golovec, Ljubljanico, 3 soben flat + garaža. Čisto OK za živet.
Kretene, tako slovenske, kot priseljence najdeš pa povsod. Mnogokrat so "slovenceljni" še bolj zateženi in neznosni. Je samo stvar vsake osebe in njegove osebnosti + frustracij posebej.
Npr. Priseljenec so ga bo zapil z rakijo in bo še tebi ponudil, slovenček pa z šmarnico in bo želel narediti koline od tebe.

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Jebiga, si imel pač "srečo". Znanki so v Barceloni ukradli denarnico. Sklep: V Barcelono pojdite brez denarnice, drugače vam jo bodo ukradli.
Logika ti pa ni najmočnejša stran, kajne?
Sklep je: na Rumbli je veliko žeparjev in prevarantov - denarnico skrijte in ne nasedajte.

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Že neki casa po vseh statistikah po kriminalu vodi Šiška.

Fužine so le žrtev nekdanjega slovesa, ki so ga pridobile z množičnim naseljevanjem "pribežnikov" iz republik nekdanje skupne države.