Fukcionalna vadba aka. Crossfit

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz sem kak mesec, dva nazaj bral blog od ene tekmovalke, ki je tudi bila na CFG in je zapisala, da ko se je prvič prijavila na Open sploh ni znala določenih stvari in je rekla, da je bil njen edini cilj takrat le to, da naredi pri vsaki vaji oz. vsak teden vsaj 1 ponovitev. To je bil edini cilj. Jaz tudi ne znam vsega in bo verjetno problem "kilaža", ampak se bom verjetno vseeno prijavil. Ena izkušnja več je
wink-1.gif

super
zmaga.gif

Jaz sem še daleč od prijave, sem bolj na kuglah (kettlih) ampak se vedno bolj nagibam k tipičnimi CF wrokouti
smirk-1.gif

Eh, ne bo nič s prijavo.
Med tednom so objavili zahteve za Open, pa so dali letos, da ti lahko šteje samo nekdo, ki ima CF licenco za sodnika, v SLO pa je samo eden tak (pri CFCelje je). Sicer ga moj frend, ki ima licenco za level 1 coach pozna, sam vpr. če se splača hodit do Celja s primorske...
Lani je bilo tako, da je lahko štel tisti, ki ima level 1 coach licenco, letos pa so to spremenili. Zakaj ne vem, ampak ok....to pomeni sedaj, da bo verjetno manj ljudi na Open.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Sem se zmotil. Baje je tisto, da imaš zraven sodnika samo zato, da se ti ni treba snemat, drugače se moraš snemat.
Torej če nimaš sodnika z licenco je dovolj lvl 1 coach, vendar mora biti zraven tudi posnetek.
Zgleda da se bom le prijavil.
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.842
6.947
113
Če prav razumem pravila:

c. Athletes must have their score validated either by performing the workout at a validly licensed CrossFit Affiliate gym in good standing under the observation of a Judge, or by uploading a video of their workout to the CrossFit Games website.

i. It is the sole responsibility of the Athlete to ensure the timely and successful submission of their workout each week. Submissions
that are incomplete (missing scores, name of Affiliate, name of Judge or containing video links which do not work, etc.), will not be
accepted.
ii. Only valid CrossFit Affiliates in good standing (as determined by CrossFit, Inc.) have the ability to officially validate non-video scores.
To opt-in to validate scores, Affiliate Managers must pass the online Judges Course, commit to upholding the standards and ethics
of the CrossFit Games and assert that they have the equipment, facility and Judges to administer the workout.
iii. It is the responsibility of the Athlete to find a CrossFit Affiliate where they can perform the workout and have it validated. Affiliates
are not required to host the Open and may have fees or special rules for the use of their facility. It is strongly advised that Athletes
contact the Affiliate prior to showing up to perform an Open workout.
iv. If no CrossFit Affiliate is available, the only alternative is to submit a video of the workout.

Se ne rabi lvl1 coach, itak submittaš video in ga "ves svet" oceni, ne vem zakaj bi pol rabil še lvl1 zraven?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Če ne drugega za pravilno narejeno ponovitev.
Raje je kdo, da ti šteje, pa tudi boljše je, da ni treba tebi štet sam v glavi...pa še če ne greš npr dovolj globoko pri počepu, da ti reče no rep
smile-1.gif
Ali pa da pri thrusterju ne stegneš rok do konca, itd itd.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.842
6.947
113
Prepozno oz prehitro, upam na kak torrent al pa vsaj soliden posnetek, bojda se bota dva kr ruknla takoj ko bo 14.1. javen? Škoda edino, da noben zanimiv, koga un pretty boy zanima
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.784
113
40
MB
uf, da se ne boš ob koncu gamesov v jezik grizo ... fisher je kr nevaren, trenira z medotom ... mlad
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.842
6.947
113
Res je, ampak mi ni simpatičen, sestra je bolj
wink-1.gif

Ampak dvomim, da lahko skine froninga, vseeno dečko ni tako močan in zlo verjetno se bo letos potrebovalo še več moči, kot lani.

Kako pa je kaj mikko?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Po mojem bo letos borba med Mikkom, Jasonom in Richem. Morda pa bi znal biti še kdo nevaren (morda Parker).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.842
6.947
113
Josha si odpisal zaradi lanskega deadlift debakla? Pomoje se je letos posvetil temu in ne bo več težav.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.842
6.947
113
Sem hotel napisati ja, da lahko kak evropejec preseneti. Čeprav kaj pa vem, pomoje castro ne bo napisal wod-ov tak, da bi zmagal non-američan. Saj se vidi kaj froning rabi, pa je nepremagljiv
wink-1.gif