Free WLAN točke

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
eno off topic vprašanje, kako se z androidnim telefonom lahko povežeš na wlan točko brez zaščite? telefon se mi namreč poveže, ne vem pa, kam naj potem vpišem user in pass?

22. jul 2007
1.400
57
48
Če se poveže na WiFI, ki ni zaklenjen potem ne rabiš kakega user in pass(razen mogoče kakšne free občinske zadeve, kjer te prvo poveže na njihoov stran, tam pa itak imaš potem napisano upor. ime in geslo, kakšne gostilne in podobno, kjer pač dobiš z naročilom hrane, pijače ipd. upor. ime in ali geslo), samo odpreš brskalinik in gasa.

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
Dogajalo se mi je v Italiji, pri lastniku sem dobil user in pass. Wifi je bil odprt in jst sem se normalno priključil nanj, potem pa noben prenos podatkov ni deloval, če sem odprl browser pa mi je napisalo napaka v omrežju...

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Kako se pa na androidu narihta, da se sam avtomatsko na free wlan poveze, meni samo javi da so v blizini free wlan, ne poveze se pa sam...

22. jul 2007
1.400
57
48
Greš v nastavitve za wlan in tam pač poiščeš wifi, ki je odprt, klikneš na njega in daš vzpostavi povezavo, malo počakaš in to je to. Potem poženeš brskalnik in vidiš če povezava dela. In v naprej se ti bo na ta wifi povezoval avtomatsko, ko bo v dosegu.....

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Ja, to vem. Ampak recimo da pridem do gostilne, kjer imajo free wi-fi, se da avtomatsko povezat brez da bi šel v nastavitve in potem vzpostavil povezavo.