Free WLAN točke

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Dodal pet točk:
-Občina Pivka (free wlan + računalnik v sprejemnici)
-Pizzerija Herman (sem napisal, da tu bi wlan sicer moral biti, vendar ga ni, je pa računalnik na šanku - če ne šteje, izbrišite)
-Vulko bar (free wlan + računalnik)
-Kulturni dom Postojna (samo wifi)
-Pizzerija Studenec (wifi + računalnik)

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
Pohvale! Ta link se je v zadnjih dveh tednih precej razpasel po spletu in blogih, mogoče nam končno uspe dobiti centralno bazo wifi točk, ki so sedaj raztresene po različnih koncih. Povejte naprej!
smile-1.gif

Google Maps - Wifi točke Slovenija

ps: vse podobne opombe, kot jih je naredil Trigga so več kot dobrodošle pri vnosu
zmaga.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Ne, free.

Izgleda, da niso bile prikazane na zemljevid. Našel sem jih na spisku, nato pa še na zemljevidu. Je pa tole, milo rečeno, čudno. S priložene slike se vidi samo štiri lokacije v Novem mestu, čeprav je prijavljenih precej več.

Lenart

Zelenc'
12. apr 2010
1
0
1
@Mare_2: lahko da so na drugi strani seznama? Google ne prikazuje vseh tock naenkrat in jih potem razvrsti cez vec strani. Ravno zaradi tega smo naredili http://wifi-tocke.si. Tukaj zajemamo vse vnose iz google maps, omogoceno pa je se vnos dodatnih podatkov, iskanje ... Projekt aktivno razvijamo, tako da se bo nabor funkcionalnosti s casom se poveceval.

Meni je ze parkrat prav prislo, ko sem iskal free wifi. Hvala torej vsem, ki vnasate!
910758-Screenshot2010-04-12at7.12.25PM.png

Priponke

• 910758-Screenshot2010-04-12at7.12.25PM.png
    910758-Screenshot2010-04-12at7.12.25PM.png
    251,8 KB · Ogledi: 258
22. jul 2007
1.400
57
48
V Ravnah imaš na Čečovju na stolpnici anteno in dokaj dobro deluje po celih Ravnah, prav tako na Prevaljah, kjer je na občini oddajna antena in tudi deluje free wlan po večjem delu centra........... Prav tako pa imajo tudi free wlan v Kocka baru na Poljani pri Prevaljah.....

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Citat:
Uporabnik bugmenot pravi:
Pohvale! Ta link se je v zadnjih dveh tednih precej razpasel po spletu in blogih, mogoče nam končno uspe dobiti centralno bazo wifi točk, ki so sedaj raztresene po različnih koncih. Povejte naprej!
smile-1.gif

Google Maps - Wifi točke Slovenija

ps: vse podobne opombe, kot jih je naredil Trigga so več kot dobrodošle pri vnosu
zmaga.gif

Naja. Ta link bol slabo pokriva Maribor, kjer je že praktično cel zgornji del nad dravo pokrit z wifi od MOM. Majo tudi točno mapo.
Če se komu da not vstavit te. wifi mom

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
V Ravnah imaš na Čečovju na stolpnici anteno in dokaj dobro deluje po celih Ravnah, prav tako na Prevaljah, kjer je na občini oddajna antena in tudi deluje free wlan po večjem delu centra........... Prav tako pa imajo tudi free wlan v Kocka baru na Poljani pri Prevaljah.....

Jaz imam v tistih stolpnicah na Čečovju zelo slab signal tega HS Ravne. Lovi samo Šance pa še to 1-2 črtici, včasih pa sploh ne.
In to v 7.nadstropju ! O ssid HS Ravne Cecovje pa tam ne duha ne sluha... Zanimivo...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
V trgu imaš še HS-Ravne Alp

Hm... Tale pa ni dolgo... Lani poleti ga v trgu še nisem lovil... Tistega na Čečovju sem pa preizkusil teden nazaj...

Da ne pozabim... Tudi gostilna Havana v trgu v Ravnah na Koroškem nudi brezplačen brezžični dostop...

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
En cool program obstaja za androida, ki ti tracka Wifi točke in jih riše v google maps format z pomočjo wifi in GPS. Če se pelješ skoz mesto imaš naekrat po 100 wifi spotov na mapi. Res je da trejka tudi enkriptane sicer.

Wifi Tracker

Nazadnje urejeno:

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Podobno počne tudi WiFiFoFum na iPhonu, vrjetno pa tudi na drugih platformah. Zanimiva zadeva, preden se take točke kamorkoli dodaja, pa je treba vseeno preverit, če internet dejansko deluje.