Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
KAter program naj si DL za obdelavo fotografij. NAj bo bolj v stilu za telebane. Dokler se mi ni sesu PC sem uporabljal irfan view, sedaj pa sprašujem če obstaja kaj boljšega
Picaso2.7? že uporabljam samo z njo recimo ne znam-ne morem "vpisat" dodatnega teksta, datuma itd. Prav tako ne znam-morem kako malenkost photošopat. 2 omogoča pač samo izreze, barve, svetost....ali pa jaz ne najdem -nimam vklopljenega pravega menuja
GIMP ima kakšne prednosti pred irfanview?
Gimp je photoshop wannabe, tudi izgleda zelo podobno. mislim da je en free program tudi PhotoNet, nisem pa 100% o imenu.
zadnja Picasa, 3.0 imam jaz, omogoča pisanje teksta - fotografije Elizabete II. so opremljene z watermarkom, narejenim v Picasi. nima vseh tistih tipičnih stvari kot Photoshop, je pa zelo dobro orodje za hitro obdelavo fotk.
Sem si naložil gimpa, ampak se še nisem ukvarjal z njim. ko imaš kar tri okna si mal zbegan....(mogoče si bom kdaj "privoščil"PS in se bom kar sedajle naučil "osnov"
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.