Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V 61. letu starosti je umrl nekdanji bohinjski župan in poslanec stranke Alenke Bratušek Franc Kramar. Kramar je bil sicer v zadnjem času zaradi dolgotrajne bolezni bolniško odsoten.
Rip ... edino zdej se bo pa AB za nadomestno poslanko postavila samo sebe, Čeprav ni bila niti izvoljena ...
------------------------------------
" ... " Butale so male, Butalcev pa preveč" ! ..."
Rip ... edino zdej se bo pa AB za nadomestno poslanko postavila samo sebe, Čeprav ni bila niti izvoljena ...
------------------------------------
" ... " Butale so male, Butalcev pa preveč" ! ..."
Matr si pameten - vsak nadomestni poslanec NI BIL IZVOLJEN, ampak je pač bil naslednji na listi volilnega okraja.
Drugače pa ja, vsakega je škoda, edino kar mi pri Kramarju ni jasno, ker je bil že zelo dolgo bolan in odsoten, zakaj ni odstopil, pa bi AB že zdavnaj zasedla njegovo mesto, če bi se mu pa izboljšalo, pa bi spet ona odstopila in bi on nazaj prišel - ja vem sanjam.
Matr si pameten - vsak nadomestni poslanec NI BIL IZVOLJEN, ampak je pač bil naslednji na listi volilnega okraja.
Drugače pa ja, vsakega je škoda, edino kar mi pri Kramarju ni jasno, ker je bil že zelo dolgo bolan in odsoten, zakaj ni odstopil, pa bi AB že zdavnaj zasedla njegovo mesto, če bi se mu pa izboljšalo, pa bi spet ona odstopila in bi on nazaj prišel - ja vem sanjam.
Verjetno vsak upa, da bo ozdravel. Pa tudi poslanska plača ni kar tako. Če bi odstopil, ne bi dobil nič. Sicer pa rip. Kolikor sem ga poznal, je bil odličen župan in dober človek.
Umrl je nekdanji župan Bohinja in poslanec SAB Franc Kramar. Sožalje svojcem izreka tudi uredništvo Nova24TV, saj je Kramar vedno korektno sodeloval z našo novinarsko ekipo. V 61. letu je umrl poslanec SAB Franc Kramar, so za STA potrdili v stranki. V državni zbor je bil izvoljen na zadnjih...
Ker je ona zelo samovsecno od njega zahtevala da odstopi ko jo je sarec presenetil z odstopom in ni bila vec ministrica. In babse ni pricakovalo da ji bo rekel ne.
Ker je ona zelo samovsecno od njega zahtevala da odstopi ko jo je sarec presenetil z odstopom in ni bila vec ministrica. In babse ni pricakovalo da ji bo rekel ne.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.