Fotoknjiga

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Kje ste delali fotoknjige?
Kaksne vezave priporocate.
Koliko fotk na stran in kako velike strani in fotke.
Sprasujem za "druzinski" album

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.966
331
83
tam ko se terc po tori rola
Pri Sparu sem dal delat spiralno vezano A4, od dve do pet fotografij na stran -pač malo nagnjene, kot ''nametane'' noter. Kar lepo izpadlo. Eno imam pa A5, samo po eno sliko na stran, tudi ni slabo izpadlo.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Imas knjige, ki izgledajo kot kaksen katalog, ki se delajo z digitalnim tiskom in spiralno vezavo ali pa "klanfano" v sredini. Imas pa se bolj profi foto knjige, ki so delane na fotografski papir in knjigovesko vezane s trdimi platnicami.
Pri nas recimo izdelujemo slednje, sem pa nekoc v neki promociji dal delati prvo in sem bil cisto razocaran. Zamaknjene barve, nobene ostrine... So pa seveda precej cenejse, ker je tudi izdelava cenejsa in hitrejsa.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Ce ne drugace, po ceni
smile-1.gif
Digitalni je precej cenejsi od foto. Tudi sama izdelava. Saj ne recem, da je slabo, samo moja testna knjiga, ki sem jo 1x izdelal v eni promociji je bila porazna. Bom poskusil najdi firmo...

jgfd

Pripravnik
7. sep 2007
348
0
16
no saj ... rad bi narocil eno knjigo pa se nebi rad zaj... zato me zanima

kako pa narediš in naričiš fotoknjigo? z njihovimi programi in prek interneta ali lahko kako drugeče tudi?

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Narediss programi, ki ti jih ima ponudnik in notri imas predloge, lahko pa tudi, po predhodnem dogovoru s studijem, kjer ti povedo tocne mere, v photoshopu, indesignu...

masevc

Guru
2. sep 2007
3.507
889
113
no jaz sem do sedaj delal pri digifot-u, pa je bila kvaliteta dobra. Nimam pa primerjave z drugimi

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
S kolegom pri fotografiranju porok zadevo pripraviva v Photoshopu in nato posredujeva Digifotu (za Profoto knjigo). Kvaliteta je res izvrstna, je pa nekaj dražje.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik krava pravi:
S kolegom pri fotografiranju porok zadevo pripraviva v Photoshopu in nato posredujeva Digifotu (za Profoto knjigo). Kvaliteta je res izvrstna, je pa nekaj dražje.

Pa je ta "Profoto knjiga" na foto papir narejena?
Oziroma če kdo ve za kakega ponudnika v sloveniji ki dela tudi na foto papir?

Lp.

jgfd

Pripravnik
7. sep 2007
348
0
16
CEWE fotoknjiga ima tudi možnost tiska na foto papir .....v slo. je več ponudnikov cewe fotoknjig

Zanima ali ima gdo izkušnje s temi fotoknjigami?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Ne vem, če je to ravno fotopapir. Na otip in izgled je odlično - debel plastificiran papir.
Poglej na Pro foto knjiga - mislim, da sodelujejo z različnimi foto studii po Sloveniji, pa mogoče lahko pri njih dobiš kakšen vzorec.