Foto nahrbtnik

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.732
100
63
Zakaj so ti nahrbtniki tako dragi, saj nimajo nič drugega, kot nekaj pregrad, cena je pa petkratna..???
Katero trgovino priporočate, rabim nekaj za DLSRja + en malo večji objektiv 200mm in en kit. Več kot 50€ mi nekako ne diši..

Hvala!

luka51

Guru
16. avg 2007
14.389
5.670
113
ker so lahko :D
zakaj so pecikli tak dragi, saj je samo par cevi aluminjastih in par zobnikov
smile-1.gif

dokler se najde edak da robo kupi so cene kake so.
drugače pa malo ebay spremlaj. jaz sem dobil lowepro primus aw za 80€ ko so pri nas bli po 200

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Zakaj so ti nahrbtniki tako dragi, saj nimajo nič drugega, kot nekaj pregrad, cena je pa petkratna..???
Katero trgovino priporočate, rabim nekaj za DLSRja + en malo večji objektiv 200mm in en kit. Več kot 50€ mi nekako ne diši..

Hvala!

Sam imam takega, sem nabavil pred leti in sem super zadovoljen. Spraviš notr kar želiš, pa še majhnih dimenzij je. Ima tudi plac za notebooka. Sem zasledil rabljenega v oglasu :

http://www.slo-foto.net/mali-oglasi/1875/kata-nahrbtnik

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Sam imam torbo in ruzak Lowepro. Ceni sta bili leta nazaj kar nekaj cez 100€, pa mi ni bilo nikoli zal. Tudi opremo sta ze resila, kar za kaksno cunga lunga torbo ne bi mogu rect
smile-1.gif

Ena anekdota.. Fotkam kres od precej blizu, meni se je svic sproti susil.. Cez kaksne pol ure ugotovim, da imam v ruzaku cokolado. Zacnem preklinjat vse po vrsti in se kaj vec. Odprem ruzak, cokolada ledeno hladna
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kot je napisal Beat - ker ti lahko reši opremo. plus - ko polno naložiš nahrbtnik, je zelo pomembno, kako se ti prilega. sam imam Lowepro AW200 Vertex, in ko ga polno naložim in krenem navkreber, mi zaradi prileganja in udobnosti kljub teži +15kg ne dela velikih problemov ...

imel sem tudi manjšo Kato, s katero sem bil tudi zelo zadovoljen, ampak je pa res, da sta bila oba +150€ ...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Se strinjam. Tudi sam s takimi zadevami ne šparam. Tudi dober backpack nahrbtnik je hitro krepko čez 100€. Sicer pa ko imaš enkrat cel dan 10 ali 15kg + opreme na hrbtu je še kako pomembno kako dobro se ti prilagaja. Varnost opreme je pa tudi prioriteta. V nahrbtniku imaš lahko 10k opreme, katero ti lahko ob šparanju pri nahrbtniku že rahel naliv uniči
rolleyes-1.gif

Aja dizzy, vprašaj Anžeta, če ga kaj srečaš v Planici kako je bilo z njegovo foto torbo, ko so jih mislim, da na Irskem zalivali valovi
evil.gif

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
jaz imam že ene 5 let en nahrbtnik od Vanguard in je bil takrat okol 60 evrov.
sem pa ful zadovoljna z njim in mi je tudi že parkrat rešil opremo (štor sem
smile-1.gif
)

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Sem lani za male pare kupil en noname ruzak za na dopust, da je bil manjsi, pa tudi vsega nisem nosil s sabo. trgati se je zacel ze ob prihodu iz aviona, pri odhodu sem pa ze res merkal, kako delam z njim. Dejansko je bil za en teden nezahtevne uporabe
smile-1.gif

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
ksz..

Jaz imam Dakine Sequence, več kot zadovoljen, pa všeč mi je, ker se "odpira" na hrbtni strani in ni strahu v kaki gužvi, da bi kdo hotel kaj šariti po vrednih zadevah. Tudi smučal s polno naloženim, pa ni bilo problema
smile-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Koristim priliko.

Naprodaj nahrbtnik Kata 3N1-10, kot nov! . Zadnja cena 55 evrov. Na Mimo vrste je 94 evrov. Prodajam, ker sem za r.d. dobil še enega.

demo video: Kata nahrbtnik

Interes prosim na ZS. Sem iz Ljubljane.

Nazadnje urejeno:

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Mene najbolj moti, ker bi rad imel en manjši bolj priročen nahrbtnik, pa imajo vsi placa za 1 objektiv in en fleš. Jaz pa rabim za recimo 3 objektive ( eden 70-200) in stojalo in mi te mali ne pridejo v poštev. Kaj velikega, mi pa tudi ni neki ful koristno. Naj trpim z (pre)velikim nahrbtnikom, ali obstaja kaj podobnega kata 3n1-10 in ima malo več prostora
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v tega na zgornjem linku po mojem brez težav spraviš 3 objektive.
fleš v stranski žep.
drobnarije v notranjega in v drug stranski žep.
vmes podreš pregrade in imaš 3 pokončne prostore za objektive.
zgoraj pa za body.

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
problem je v 70-200 ker je kar velika krava in ga pokončno ne spravim nikamor, mora biti ležeči. Pa še nima za stojalo za pripet, kar pa mi je nujno za v hribe
smile-1.gif

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Odlično! Tale mi je zelo všeč in pa še cena je ok! Hvala, še kakšen predlog, če ne bom kar naročil.