[Formula 1] VN Kanade - Montreal

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ce povzamemo. Ob rdeci luci imajo vedno vzgojne kazni. In ne mi rect, da si danes prvic slisal, da imajo v boksih rdeco luc?

Massa pa res. Tole me je pa nasmejal. Res odlicno, ceprav je imel kar nekaj srece pri tem, da ni slo kako krilce.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.532
1.232
113
zaradi rdeče luči, če se prav spomnim, je bil že nekdo diskvalificiran.... tak da semafor ni izgovor

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Hamilton je navadn ......
stupid-1.gif

Masi pa svaka čast res prehitevanje
zmaga.gif
takle je pa lepo pogledat

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Puta pa kot kaže spet dobiva ukaze iz boksov: da mora naprej spustiti vsakega, ki ga zagleda v ogledalu...
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Za malo, pa bi Massa izvedel drugo dvojno prehitevanje.
Bravo Kubica, bravo Nick, bravo BMW!

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Kar ok dirka. Massa lepo prehiteval zaostankarje. Alonso visoko, dokler je slo.

Kubica pa mi je prinesel nekaj evrov
cheer.gif

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Citat:
Uporabnik Emaster pravi:
KSZ

...zakaj je Massa šel 2 krat v boxe, eno za drugim?...

bonk.gif
kolikor sem jaz videl je drugič samo tankal, mogoče v prvo "tankštela" ni delala, zgolj ugibam.

Ališiča nisem slišal, da bi zadevo karkoli komentiral.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.532
1.232
113
pa je alešič preživel ves ta kaos? mu je srce služilo? glasilke?

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Rosberg pa Hamilton +10 mest v Franciji?
hmmm še bo zanimivo
smile-1.gif

Skrajni čas da nacist Mosley in njegovi pajdaši spokajo iz vodstva F1.... za tako brezvezno stvar dobi Hamilton 10 mest... kaj bi potem mogo Schumacher dobit za ADeleide 94 ? Električni stol ? Za Jerez 97 pa najmanj 15 let zapora.

Torej zaradi ene bedaste napake na dirki ima uničeni po novem dve dirki in ne samo tiste dirke kjer je zajebo... katastrofa kam gre F1..

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
ksz

mamicu mu hamiltonu
10.gif

izbris vseh točk v letošnji sezoni za njega
evil.gif

drgač pa po dolgem času spet zanimiva in dobra dirka!!
cheer.gif

pa coulthard itak
cheer.gif

še več takih dirk...
nahrung002.gif

Kubici pa čestitke za prvo zmago
cheer.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Sej Mosley ni v vodstvu F1... Kolikor vem je samo predsednik FIE, ki je pač mednarodna avtomobilistična zveza.

Citat:
Uporabnik xXx pravi:

In za tiste ko tolko mate za povedat cez Hamiltona ker se je Raikonenu zabil v rit... [censored] ga zajebo je, za tiste ko pa so glasni, pa se naj spomnjo prejšnje dirke ko je Raikonen se zabil v rit Sutilu.

Rai. se je zaletel v dežju ko je bilo potrebno zavirati. Pač je prepozno zaviral in izgubil oblast nad vozilom.

Današnja dirka: Prižgana rdeča luč. Rai in Kub se ustavita Ham pa nepremišljeno boom v Rai. Vsaj tako sem jaz videl zadevo. JBG pač mulo ni bil pozoren...

Drugače pa lepa dirka za oba BMW-ja.
Očitno Nakajima ne more brez trka,
Smola za Rosberga...oziroma nepozornost
Massa: Povprečno razen tistega prehitevanja
Coulthard: Lepo odpeljana dirka. Imel je veliko sreče
Glock: Podobno kot Coulthard

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
Hamilton je pač spet dokazal, da ni zrel za družbo najboljših. No...morda bi se lahko šla z šumaherjem zadevat z avtomobilčki v peskovnik.

xXx, za napredek v F1 še nisi slišal? Včasih so v F1 umirali vozniki, včasih gledalci..da se to več ne dogaja se edino zahvalimo pravilom. Jaz bi pokavca še bolj kaznoval. Ne vem, a je slep al zakaj ne vidi tistega? Verjetno je celi živčn pritiskal na gas, ko je videl, da sta kubica in kimi pred njim.