[Formula 1] VN Brazilije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.842
6.947
113
Glede na to, kako se je obnašal mu ne bi privoščil ničesar.

F1 ne rabi novega šumaherja.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
ksz... sem jaz tudi vesel za Ferrari! Kimi se pač ni tak veselil, kot bi se marsikdo drug, npr Masa! Sem pa ful vesel...

V nasprotnem primeru bi privoščil Hamiltonu! Alonso mi ni kul!
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Od kje ti pa to?

Vedno se je smehljal, tudi ce je imel popolnoma slab vikend, nikoli ni imel surle, kot fonz ali schumi..

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Bravo za kronika, končno mu je uspelo
grin1.gif

Zame pa je današnji zmagovalec Mirko Strojan, ki je v oddaji pred dirko opisoval svoje dirkaške podvige
hysterical-1.gif

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
120
43
28
Ljubljana
Odlična dirka. Hamilton si je usodni udarec zadal sam.. Z napako v prvem ovinku malo manj, vendar toliko bolj z taktiko 3 postankov.. Res pa je da je imel smolo z dirkalnikom.
Alonso je očitno ocenil da sta Ferrarija krepko hitrejša in ni hotel tvegati okvare ali pa odstop po neumnosti. Mislim da je samo čakal, ali okvaro Ferrarijev ali Hamiltonov odstop.
Kimi pa.. Kaj naj rečem.. kapo dol.. Odlična vožnja, skozi celotno dirko zelo konstantna in prav privoščim mu naslov.
Massa... dokazal in pokazal da bi dirko lahko suvereno zmagal, vendar je dodal k temu še nekaj kar dosti dirkačev nebi.. Pomoč timskemu kolegu. In tukaj je vsaj za danes zmagovalec te dirke on.
Drugo leto, bo nov list, novo poglavje. Danes pa naj bo slavje, ki si ga zasluži tako Kimi, kot Ferrari.
Slava vam
aplauz.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
grin1.gif

Zame pa je današnji zmagovalec Mirko Strojan, ki je v oddaji pred dirko opisoval svoje dirkaške podvige
hysterical-1.gif

Ja sam s Fičo pobegnu policajom sa golf dve
hysterical-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
grin1.gif

hysterical-1.gif

Ja sam s Fičo pobegnu policajom sa golf dve
hysterical-1.gif

ko še ni imel ispita

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
glavno da miranček pove da je novi župan ki podeljuje alonsu pokal iz levosredinske stranke.....
da bi pa podobne podatke izbrskal za tisto čemur je tam, pa seveda ne more....[censored] taki novinarji ki ne vedo kaj govorit.....

ekola...sedaj predvajajo na popu nekaj o brazilski družbi...grem jaz preklopit na italjane...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ne, veliko bolje je da je prvak nekdo ki ga celo prvenstvo ni bilo nikjer in se je boril za 3. mesto z neizbrušenim diamantom Masso. GO HAMILTON!

p.s.: sicer pa mi je važno samo da ni Alfonz!
aplauz.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.842
6.947
113
Details are not clear at the moment, but it seems there is a question mark over the fuel used in the 71-lap season finale and that has massive ramifications in terms of the outcome of the 2007 drivers' championship.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.