[Formula 1] VN Avstralije - Melbourne

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
To ne opravičuje Hamiltona.
Šumaherja nisem maral, Hamiltona pa tudi ne.

Preračunljivci ne spadajo v ta šport.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
OK dejmo od začetka.

1. Prioriteta je da ferrari popuši
2. Zadnji dirkač za katerega sem s srcem navijalk je bil D. Hill, pred tem še mnogo bolj za Senno.
3. Za hamiltona mi je vseeno, če je pač on tisti ki premaga ferrari, je pač on. In je boljši voznik od Masse IN Kimija, zasluženo prvak lani. Ampak ne navijam S SREM zanj. Je pa dober. In če bo šlo tako naprej, morda postane naslednik Senne, Hilla...je pa res da je zapalamutil tole po dirki.
smirk-1.gif

4. Ko bo Kazuki Nakajima vozil scat Masso in Kimija, bom navijal zanj (z MViperom bo pivo teklo v potokih
hysterical-1.gif
). Vendar ne s srcem ampak z sovraštvom do ferrarija. Enako sem navijal za Villeneuva, ker je Šumahrja scat vozil, pa nisem bil njegov navijač po srcu.
5. Za McLaren mi je vseeno. Nisem bil, nisem in nikoli ne bom navijal za mclaren, razen ko je Senna vozil tam ampak še to sem navijal za Senno in ne za Mclaren, torej...
6. Že drugič letos: Letos navijam za BMW in Williams, samo BMW ma Heitfelda, Williams pa ma mehanike.
bonk.gif

7. Samo da rdeči popušijo sem jaz srečen. To je bistvo, in od Senne in Hilla mi je to primary objective.
grims-1.gif

A smo si zdej na jasnem?

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Nima to veze.
grims-1.gif

Hm, a si ti spregledal zadnje dve sezone ter začetek tele? Če kdo krade zadnja leta je to le Mclaren
wink-1.gif

In ja, Ferrari ravno tako krade, kot ti nabijaš
wink-1.gif

Ps: kradejo pa v tem športu itaq vsi

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Ampak takih pa res ne razumem. A ni bolj logicno da navijas za nekoga, kot pa proti nekomu? A potem ko te vprasajo kera barva ti je najljubsa tudi reces da pac vse, razen tiste, ki je ne maras. Pri hrani isto?
grin1.gif

Pa nima tle veze ferrari. Se dogaja tudi pri drugih sportih in mi je pac cudno.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Še zaključek tvoje basni: ****** je zadnjih deset let (z rahlimi prebliski...) trpel kot svinja...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Sej nč ne rečem glede tega zadnjega incidenta ampak komentarji užaljenega nadutega Španca, ki se je moral po pogumni odločitvi celo sezono vozit v drugorazrednem avtu, se mi ne zdijo ravno primerni.

Kot bi vprašal Villneuva, da naj kaj lepega o Schumacherju pove.... naprimer.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Prosim nehajmo z zalitvami na osebni ravni. Mate kaj nivoja porkamadona?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Šumahr pa res ne laže no.
bonk.gif
On je bil strokovnjak in športni as kakršnega še v športu ni bilo. Tudi 7 naslovov nezasluženo osvojit in nakrast ni lahko. On bi jih mel vsaj 9 če nebi grdi Vileneuve imel magneta v avtu ki je Schumacherja z nevzdržno silo povlekel v njegov avto. Grdi grdi Villeneuve. Pa verjetno je tudi Barichellu noga "umrla" na A1 rungu tik pred ciljem, bogi revež še zmagat ni mogu. Ne vem kaj si je Hill mislil ko je tako nemarno hotel zapeljat v ovinek ki je bil pač tam. Takrat je Michael z polomljenim avtom dokazal, da je pravi športnik, ko je Hilla neverjetna sila kozmičnih razsežnosti potegnila v gospodov avto, ki je takrat skoraj šel na glavo. Ta nori Hill. Schumacher ima verjetno svojo gravitacijo da tako privlači stvari. Ko je šel Coultharda popast v boxe je dokazal da je pravi športnik. Še ob pomoči tropa rdečih goril je obdržal čelado na glavi vse do konca! Neverjetno! S tem je dokazal da je varnost na prvem mestu, vse do cilja, pa čeprav je vozil ko piæka po džju, ampak čelada ne gre dol DO CILJA! Schumacher je pa ja ZASLUŽENO osvojil 7 naslovov. In to še ni vse!! Svoje mojstrovine je kralj dežja vedno dokazoval z elegantnimi piruetami po stezi, ko je le malo kapljalo. To ti je športnik! To je bil show, on se NIKOLI ni zavrtel ker ga je zaneslo. Tudi v Monaku po dežju kjer so hitrosti 50km/h je šel v zid, ker mu je nekdo iz hotela vrgel bananin olupek na stezo!! Baraba!
Poišči si strokovno pomoč. Resno.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Šumahr pa res ne laže no.
bonk.gif
On je bil strokovnjak in športni as kakršnega še v športu ni bilo. Tudi 7 naslovov nezasluženo osvojit in nakrast ni lahko. On bi jih mel vsaj 9 če nebi grdi Vileneuve imel magneta v avtu ki je Schumacherja z nevzdržno silo povlekel v njegov avto. Grdi grdi Villeneuve. Pa verjetno je tudi Barichellu noga "umrla" na A1 rungu tik pred ciljem, bogi revež še zmagat ni mogu. Ne vem kaj si je Hill mislil ko je tako nemarno hotel zapeljat v ovinek ki je bil pač tam. Takrat je Michael z polomljenim avtom dokazal, da je pravi športnik, ko je Hilla neverjetna sila kozmičnih razsežnosti potegnila v gospodov avto, ki je takrat skoraj šel na glavo. Ta nori Hill. Schumacher ima verjetno svojo gravitacijo da tako privlači stvari. Ko je šel Coultharda popast v boxe je dokazal da je pravi športnik. Še ob pomoči tropa rdečih goril je obdržal čelado na glavi vse do konca! Neverjetno! S tem je dokazal da je varnost na prvem mestu, vse do cilja, pa čeprav je vozil ko piæka po džju, ampak čelada ne gre dol DO CILJA! Schumacher je pa ja ZASLUŽENO osvojil 7 naslovov. In to še ni vse!! Svoje mojstrovine je kralj dežja vedno dokazoval z elegantnimi piruetami po stezi, ko je le malo kapljalo. To ti je športnik! To je bil show, on se NIKOLI ni zavrtel ker ga je zaneslo. Tudi v Monaku po dežju kjer so hitrosti 50km/h je šel v zid, ker mu je nekdo iz hotela vrgel bananin olupek na stezo!! Baraba!
Poišči si strokovno pomoč. Resno.

Šumi je bil pač strokovnjak na vseh področjih, da bi pa kdaj lagal mi pa ne more nobeden očitat! Mclaren pa je na ta način hotel prit na stopničke preko trupel
bonk.gif
kopirali so ker so imeli frustracuje....! Če je še kdo kak tak stokovnjak kot je bil šumi pa bo lahko tut parkrat postal prvak!