Spraševal sem za Schumacherja, ne Hamiltona. Če ne znaš naštet, pol se niti ne trudi pisat replike, ki nima veze z vprašanjem.
Tvoja zgodbica in solzenje nad Hamiltonom nima ne repa ne glave. Ne drži, da je izhajal iz revne družine (pri 5. letih je dirkal z RC avtomobilčki brez sponzorja in verjemi, to je zelo drag hobi. Pri šestih mu je ati za božička kupil go-kart itd.), ne drži, da so ga "vsi podpirali", ne drži, da je bil nekaj extremno poseben v mladinskih sekcijah. Na vrhuncu svoje karting kariere, leta 2001 tik preden je začel z British Formula Renault, je potekala karting tekma, kao all-star. Hamilton je končal 7., zmagal Schumi, drugi je bil Liuzzi in tretji Rosberg.
Pa da ne bo pomote. Vozniki imajo svojo dirkaško plat in imajo svojo človeško plat. Po dirkaški plati je Hamilton briljanten, odličen voznik, težko bi pa rekel, da je najhitrejši na grid-u. Tu so še Russel, Norris, Verstappen, Leclerc - po moje se vsi tile lahko enakovredno kosajo z njim. Da pa en Bottas, ki ni v F1 pred tem nič dosegel, zdaj osvaja druga mesta in celo tu pa tam z prebliski premaga Hamiltona, ti pove dvoje - o brutalni moči Mercedesa in o hitrosti Hamiltona... Ko so Rosbergu dali proste roke, je Hamiltona pošolal. O svinjanju na stezi pa boš res moral malo po zgodovini pobrskat, če misliš, da Hami ni svinja na stezi.
Po človeški plati, kot persona, mi je tip totalno anti. Od njegove limonade z pussy cat in njegovo mevžasto jokcanje, do pedrskega izgleda z njegovimi uhančki, pa neki wannabe tough mofo, pa rapanje itd. Pač anti. Še večji antipatik mi je recimo Max, ker kak svoje prevelike lape odpre, preklopim. Tudi Alonso in Vettel mi ne "sedeta". Tak pač je.
Primerjava MS in LH je pa povsem neumestna. Tako kot primerjava AS in MS. Različna obdobja, različni avtomobili, različna pravila...