[Formula 1] Novice iz sveta

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Kva je s temi brazilci (massa barichello)? Po vsaki hitrosi pravijo da so imeli hitrost in to in ono, pred vsako sezono pa "this is my year..."
aplauz.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
S temi dvemi je predvsem to narobe, ker sta bla pri ferariju, pa tud če bi imela hitrost, je bil žal edn bolj plačan od njiju
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
smile-1.gif

Se spomnis Coultharda, ko je 5+ let v McLarnu vsako leto trdil: "to bo moje leto" .. Kot kaze ta virus mal razsaja
evil.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
40
ko gre alonzo nazaj h Renaultu, bo McLaren spet padel nazaj v pozabo kot smo vajeni. Renault in Ferrari se bosta spet borila za prvo mesto..Hamilton bo še prvih par dirk na stopničkah pol pa ne...boste vidl...ker brez Alonzota ne bojo mogl nastavit dirkalnika.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
ko gre alonzo nazaj h Renaultu, bo McLaren spet padel nazaj v pozabo kot smo vajeni. Renault in Ferrari se bosta spet borila za prvo mesto..Hamilton bo še prvih par dirk na stopničkah pol pa ne...boste vidl...ker brez Alonzota ne bojo mogl nastavit dirkalnika.

Tako v pozabo, kot je bil, ko so imeli Kimija? Čak mal... A Kimi zna ali ne zna nastavit dirkalnik?
smirk-1.gif
Pa kakšen parket ima Kimi v bajti....

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.215
189
63
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Ko bodo dokazali, da je McLaren kopiral, bom tudi jst podprl kazen odvzema točk... do takrat pa se mi to zdi navadna bedarija.

Ah ne, ma kje. Podatke so maznli zato, da sladoledna miska ve nardit cokoladni sladoled, seveda, da jih niso uporabli...
grin1.gif

Je pa hec, da je zobna miska zmago podarila Ferrariju, kljub temu, da Italjani nimajo pojma o dirkanju, ma kaki, saj niti mopeda ne znajo nardit, kaj sele dirkalnika... Full jim privoscim zmago, predvsem zarad vseh pljuvanj itd.
wink-1.gif

Najbolj pa sem zadovoljen, da zmagajo brez Sumla in njegovih podlih potez.
cool-1.gif

Glej, kdo ti lahko garantira, da niso vedeli za pregled avta in spremenili setup na neferrari setup, oz. odstranili nove dele ? Tako kot na pregledu davcnega inspektorja v SLO tudi nikoli nic ne najdejo, ker se napovejo kaka 2 tedna vnaprej ?
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ponavadi je tako, da velja tisto kar dokažejo... domneve itd ne štejejo. McLaren so pač obsodili zaradi česar so ga... [censored] it. Mi gre pa na [censored], ker nekateri afero mečejo pod nos Hamiltonu, kateri nima nič zravn.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.215
189
63
Aja to ne vem, kdo je zraven.
smile-1.gif

Samo glej, pol pa vzamiva industrijsko spijonazo - mislim, da bi nekoga stozil do gat, da bi se 50 generacij placevalo za krajo poslovnih skrivnosti in me sploh ne bi zanimalo ali je (ze) uporabil meni ukradeno znanje ali ne...

Hocem rect, ce (se) niso uporabili ukradenega, ga pa se bodo in prav je, da jih kaznujejo...
wink-1.gif

Seveda tud tistega, ki je krajo omogocil, se razume...

PS: je pa jasno, da bojo v d... potisnili nekega mehanika, ki je pogresljiv in ne dirkaca... Oz. tu imas 2 mil. € pa rec, da si ti kriv.
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
V bistvu je nekako logično, da bodo v "drek" porinli enga mehanika... sej je mehanik dal ven podatke, drug mehanik jih je pa sprejel. Glede Alonsota ne bom komentiral ampak Hamilton ni imel nič zravn...

Sicer pa... a ni odvzem točk in 100milijonov $ dovolj velika kazen?

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.215
189
63
Aha pol je kazen dokoncna.

Nekaj se je govorilo, da ne bo, oz. bralo...

Je velika kazen ja, tocke po moje dosti bolj bolijo kot 100 mil... Pa tud ugled mostva, ce jim je seveda sploh pomemben...
smirk-1.gif

No ja, za tako penzijo kot sem napisal gor se se jaz javim, da grem sedet za kako leto. Samo ne vem, kje naj podpisem...
evil.gif
Hec hec.

Nazadnje urejeno:

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
44
BEŽIGRAD,IZA SEDAM GORA I SEDAM MORA...
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ponavadi je tako, da velja tisto kar dokažejo... domneve itd ne štejejo. McLaren so pač obsodili zaradi česar so ga... [censored] it. Mi gre pa na [censored], ker nekateri afero mečejo pod nos Hamiltonu, kateri nima nič zravn.
vozil je za mostvo ki je spijuniralo kako nima zraven? vsaki oci majo svojga malarja.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
vozil je za mostvo ki je spijuniralo kako nima zraven? vsaki oci majo svojga malarja.

On je plačan da vozi za moštvo... na to ga veže tudi pogodba. Zraven bi imel kaj, če bi se neposredno vtikal in sodeloval v tej aferi, tako kot je Alonso. Dokler je pa opravljal svojo nalogo, pa se ga afera ne tiče....

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Swich pravi:

Najboljše da vzamejo tebe, ker poznaš dogajanje zelo dobro kolko vidim.

Alonso skriva svoj setup nekje od Silverstona in res sej e Hamilton malo lovil v tistih dirkah, vendar ce si opazo je Hamilton v zadnjih dirkah bil konstantno hitrejši od Alonsa. Verjetno je čas da začne tudi Hamilton skrivat svoj set up ?

BTW: Lani ko je Hamilton postal v GP2 prvak je pred dirko poklical Alonsa da mu je povedal kak se nastavi dirkalnik ?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.