Citat:
His manager Sabine Kehm said: "Michael didn't stay at Mercedes because he wasn't sure he wanted to drive and that didn't change over time."
Citat:
She insisted that Schumacher "would have been able to sign if he had wanted to earlier in the summer".
Citat:
There are a number of seats potentially available for Schumacher should he wish to continue.
Citat:
Dr. Dieter Zetsche pojasnjuje, da pri Mercedesu niso izpolnili pričakovanj, ki so si jih zadali skupaj z Michaelom Schumacherjem.
Die Welt poroča, da Daimler od Hamiltona pričakuje le eno - zmagovanje.
Schumijeva menedžerka Sabine Kehm trdi nasprotno; dirkač naj bi imel usodo v svojih rokah, a se ni mogel odločiti, če bi sploh ostal v formuli 1...
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
točno to, bolj hecno je, da pri mercedesu še vedno mislijo da imajo "top" avto..nimajo ga, fact..glede točk je čisto vseeno kolk jih zbereš, če voziš v drugi kategoriji (vsaj glede uspehov sodeč)..s 4 mesti max pač nisi main player. Šumaher bi moral zdaj (ako še ima veselje) ruknit v nek zauber, drugo leto osvojit kakšne stopničke, pa je zmagal...pa se lahko potem Dieter sladko jebe. Problem v teh 3 letih je bil še vedno avto in ne dirkača.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Se pravi..: Schumi je se vedno crem de la creme, samo Mercedes je totalen skret, (kljub temu, da so zmagal in to celo z Rosbergom) in zaradi tega Schumi ne more pokazat, kako bi on z lahkoto pri svojih 84 letih solal vse?
Dejte ze sprejet fakt, da je clovek prestar. Stari Schumacher bi bil danes nekaj takega, kot je Alonso. S 3-4 najhitrejsim dirkalnikom bi se boril za naslov.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Se pravi..: Schumi je se vedno crem de la creme, samo Mercedes je totalen skret, (kljub temu, da so zmagal in to celo z Rosbergom) in zaradi tega Schumi ne more pokazat, kako bi on z lahkoto pri svojih 84 letih solal vse?
Dejte ze sprejet fakt, da je clovek prestar. Stari Schumacher bi bil danes nekaj takega, kot je Alonso. S 3-4 najhitrejsim dirkalnikom bi se boril za naslov.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Kje sem napisal, da je Ferrari slab? Napisal sem, da je 3-4 najhitrejsi dirkalnik in, da ga Alonso vlece iz blata. In tudi z Mercedesom se sem pa tja da zmagati pa stenge osvajat, samo potrebujes Alonsa oz. dirkaca njegove klase.
Massa ni bil nikoli hiter? Zato je 2008 v zadnjem ovinku popusare prvenstvo, ker je useless?