[Formula 1] Novice iz sveta III.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
mislite, da lahko Sauber spraska za Schumacherja? me zanima, kako bi potem tam vozil, ker mi je res čudno, da je bil tak car par let nazaj, zdej pa megla ...
tongue-1.gif

me pa zanima, kako se bo Perez znašel v res dobrem avtu, meni je že v Sauberju zelo soliden. je pa res, da Sauber letos ima zelo soliden avto ...
Vprašanje koliko bo zahteval. Dvomim , da mu Sauber lahko ponudi kaj več kot 5mio€, pa še to je ogromno glede na sedanje plače. Kobajaši 1mio€, Perez 0,5mio€

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
dej se že sprijazni, da je megla no, pa nehi tupit nekaj, kar vsi ostali vidmo, da niti mal ni res ... faaaak ...

@NigelM: sej to, dvomim, da bodo lahko spraskali neko normalno plačo ... ipak je 7x svetovni prvak, kar zna dvignit ceno, po drugi strani pa zadnje 3 leta ... zbijajo ceno ...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Kdo pa si ti, da je tvoje mnenje "strokovno" ?

Podaj link/izjavo enega strokovnjaka, ki pravi, da je fotr za odpis. Hint: spomni se izjav po qualy za VN Monaco, izjav "ljudi" iz sveta F1, ne na tem forumu.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Ata gre v penzijo. Sem 90%
grims-1.gif

Perez, pa kot sem že napovedal, eden najbolj talentiranih mladih dirkačev poleg Maldonada. Kateremu je, zmaga malo skisala možgane. Ampak vsekakor ima velik talent.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
To je res. Iz radarja pa mislm, da lahko komot crtas se Ferrari...

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz to berem kot dobro novico v to smer, da fotr pride k sauberju. Ker sauber je itak vedel, da bo perez šel in če ga ne bi zanimal fotr, bi si že poiskal novega voznika. Saj se ni pričakovalo, da bo fotr zdaj kr takoj podpisal z nekom.

Pomoje je sedaj na radarju veliko ekip, razen RBR, mclaren in merc...
wink-1.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Kot je iz zanesljivih virov namreč uspel izvedeti naš odgovorni urednik in komentator na RTVSLO Miran Ališič, je Schumi slabe volje, "saj se čuti izgnanega iz formule 1. Obstaja pa velika verjetnost, da bo podpisal za Sauber!"

I tell ya, sutarac v dupe je dobil, tako kot pred leti pri rdecih, vse ostalo je samo sweet talk
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Darjan, da te ne bo kap!

Ne govori, pisdarija.

Mogoče pa ne bo nič slabega, če gre fotr, vsaj ne bom F1 spremljam celi dan v petek, potem pa še cel vikend šel v nič...malo smo že prestari za kaj takega
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Saj sem pastal link, sam se je zajebal, ker je predolgo taktiziral. Logo da je brkonja šel iskat drugega, ko pa je videl, da je hamilton resen, pa verjetno ni bilo več poti nazaj.

Samo meni je največje presenečenje, da se ni rosberga nagnalo, ker mi res ni jasno kaj bi/bo dobrega iz tega dvojca. Razen to, da bi naj bila neka "velika prijatelja", mogoče brkonja računa na sinfonijo v ekipi
smile-1.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj sem pastal link, sam se je zajebal, ker je predolgo taktiziral. Logo da je brkonja šel iskat drugega, ko pa je videl, da je hamilton resen, pa verjetno ni bilo več poti nazaj.

Samo meni je največje presenečenje, da se ni rosberga nagnalo, ker mi res ni jasno kaj bi/bo dobrega iz tega dvojca. Razen to, da bi naj bila neka "velika prijatelja", mogoče brkonja računa na sinfonijo v ekipi
smile-1.gif

To se delas norca? Rosberg je kljub vsem jajcanjem in sumijevemu 'strokovnemu stimanju' bolida, edini kaj naredil. Bil je tiho in vozil in to hitreje in bolje od sumija. Ja ne vem poglej, ce tega ne priznas, potem se ne moreva vec resno pogovarjat. Recimo da je bil sumi tam za sponzorje in pojavo, Nico je pa tocke nabiral, kar je dejanska poanta. Med drugim je tudi zmagal. Res ne vem zakaj bi njega sutiral stran...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Upam da ata ostane v F1. Upam, da je dobero preštudiral, da kaj več tak ne more it narobe, kot je šlo letos in je zato lahko s sauberjem/ferrarijem samo še boljši
grin1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
btw Kaj je te hamilton študiral, da se je odločo za mercedes?? Denar? Kot da ga še nima dovolj... bebček, pol pa bo jokal, kak ne more v 3 del kvalifikacij hehehe

Drugo leto pa bomo res vidli, kolko je Nico vredn
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

smile-1.gif

To se delas norca? Rosberg je kljub vsem jajcanjem in sumijevemu 'strokovnemu stimanju' bolida, edini kaj naredil. Bil je tiho in vozil in to hitreje in bolje od sumija. Ja ne vem poglej, ce tega ne priznas, potem se ne moreva vec resno pogovarjat. Recimo da je bil sumi tam za sponzorje in pojavo, Nico je pa tocke nabiral, kar je dejanska poanta. Med drugim je tudi zmagal. Res ne vem zakaj bi njega sutiral stran...

Če predpostavimo, da je to res, kar govoriš, potem ne rabijo rosberga, ker imajo sedaj lojzo. Torej lojza bo zmagoval, foter pa bo pritegnil sponzorje in še mladca kaj naučil, hkrati pa pomagal pri razvoju bolida. Pomoje imata lojza in fotr podobn stil vožnje, napadalni in rada vozita "na robu".

Verjetno lahko tudi ti priznaš, da če fotru letus ne bi zajebal material, bi imel veliko več točk. Kaj ste vsi pozabili, da mu je crknil avto na 5 dirkah?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Ja ocitno tud ne rabjo sponzorjev ampak dva, ki bosta dejansko dirkala. Ne vem majstr, samo cist prevec isces neke nore teorije v sem in se oklepas na najmanjse bilke, ki potrjuejo tvojo teorijo in se potem lovis nanjo. Glej ne vem, odjebal so ga, sam vidis da je tako, zato pusti te teorije kaj bi blo ce bi blo. Vidmo kaj je in to se je pricakovalo ze nekaj casa. Ker po tvoji logiki lahko tud jst recem, da ce letos Hami ne bi mel tolk pizdarij, kot jih je mel, bi bil suvereno prvi v sestevku in zivim nek paralelni svet, ki bo baziral na tej ideji. Pa zal dalec ne gre na ta nacin. Pa ni stvar v tem, priznej raje, da suma niti pod razno ni dostavil tistega, kar je Merc upal, da bo, zato so ga odpizdl:

Citat:
Za šefa ekipe Rossa Brawna je slovo od Schumacherja zelo čustveno, saj je z njim osvojil kar sedem naslovov svetovnega prvaka, dva pri Benettonu, kar pet pri Ferrariju. "Zato bi se najprej rad zahvalil Michaelu za pomemben prispevek k razvoju naše ekipe. Njegova predanost delu nikoli ni bila vprašljiva, čeprav rezultati niso bili takšni, kot smo jih pričakovali. Odločeni smo, da sezono 2012 skupaj zaključimo na pozitiven način. V čast mi je bilo sodelovati s Schumacherjem!"

Brawn je v moštvu že pozdravil tudi Hamiltona, za katerega verjame, da je iz pravega testa za Schumijevega naslednika. "Verjamem, da bosta Lewis in Nico (Rosberg) najbolj dinamičen dirkaški par prihodnje leto na štartu. Veselim se že, ko pomislim, kaj vse nam skupaj še lahko uspe!"

Do you need more?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Niso ga odjebali, oz..zdaj so ga ja, povod, zakaj so se začeli pogovarjat s lojzom je bilo kolebanje fotra okoli podpisa nove pogodbe. Če bi fotr podpisal, se ne bi pogovarjali z drugim, oz bi se mogoče za sezono 2014.

Teorije o fotru in lojzu so že bile predebatirane po novičarskih portalih pred kakšnim tednom, dvema, nisem jaz zdaj tega privlekel na dan.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Ah ja. Sam upaj, da ne bomo cez cas zvedl zakaj je fotr tako kolebal. Da mu niso mogoce kako pomagali, da se ni odlocu, recimo s kako klavzulo, ki mu ni pasala... Vse je to biznis, zajeban do konca. Moram ti rect, da se mi nben pr Mercu ne zdi kako hudo zalosten, ker gre fotr stran (iz tega kar berem ne dobim najmanjsega vtisa o tem) tako da teorije o tem, da je Hami vskocu, ker se Sumi ni odlocu, so mal tako tako. Ce Sauber lahko pocaka, da Merc ne bi mogel? Seveda v primeru, ce bi imel interes, ce ga nima, jim je vseeno, ostane samo se sweet talk kako je blo super in tralala, potem pa "we look forward...". Glej, zdej pa nehajva o tem, ker je cist prevec besed ze padlo...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Saj ni nič narobe, če se malo pretirava z besedami, vsaj človek malo miga za tipkovnico
wink-1.gif

Govora je bilo o tem, da je foter hotel 1+1 pogodbo, zgleda to nekomu pri vodilnih ni pasalo in so pač prišli navzkiž. Logično, da ni hotel foter nehat 2013, če je videl šanso v 2014, ker 2013 bo zgleda enak kot je 2012.

Sauber in merc pa se ne moreta enačit, merc vseeno (mislijo da) je top moštvo, katero rabi dva top dirkača. Sauber pa nekako ravno ne
wink-1.gif