Citat:
Uporabnik Realman pravi:
Točno tako. V časih ko je ferrari dominiral par let z atom, je formula izgubila privlačnost. Sedaj jim je jasno, da popolna dominantnost enega moštva zelo slabo vpliva na show... Saj je logično ne, kdo bo gledal kako se dva avta vozita daleč spredaj, ostali pa zadaj za njima celo sezono, zelo slabo za gledanost. Meni je to prav všeč, kar se sedaj dogaja, sezona popolnoma nepredvidljiva, da je 5-6 moštev tako skupaj po hitrosti, toliko bolje.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ni bilo 2006 tisto leto, ko so sredi sezone prepovedali Renaultov roll bar ali nekaj podobnega?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
z gumami bi morali imeti 2 različici gume, na vseh dirkah iste.. in je to to..tako pa počasi niti tole kar je bilo na prvih 4 dirkah ne bo več zanimivo. Zmagal bo tisti ki bo imel nedeljsko srečo. in je to to.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak, če bi bile take gume, bi potem spet zmagovali samo eni in isti, torej tisti, ki bi imeli najboljši avto in voznika. Zdaj pa je tako, da je na vsaki dirki bil drugi zmagovalec, ker so pač gume vedn drugačne in je nemogoče imeti avta, ki bi ustrezal vsem pogojem.
In to so hoteli, da Pirelli naredi, kdo je to hotel, verjetno mi vsi, a smo po letošnji sezoni verjetno spet drugega mnenja.
Citat:
"To je bila bitka, dolga osem krogov. Osem krogov pred koncem so me namreč pozvali, naj Michaela (Schumacherja) spustim predse. Redko sem v svoji karieri izgubil glavo, toda takrat sem jo. Po radijski zvezi sem v garažo kričal, da tega ne bom storil, da bom vozil po svoje do konca. Večkrat sem jim jasno zatrdil, da ga ne bom spustil predse," danes Barrichella, ki se je lani jeseni po 19 letih v formuli 1 poslovil od kraljevskega razreda motošporta in se preselil v serijo indycar, citira časnik Globo.
"Ko sem vztrajal pri svojem, so mi po radijski zvezi povedali nekaj, kar bi lahko imelo zame veliko širše posledice. Ni šlo za pogodbo, ne morem pa vam povedati, o čem je bilo govora. Vsekakor pa je šlo za vrsto grožnje, zaradi česar sem ponovno razmislil o svojem življenju, o tem, kar najraje počnem. Zame pa je bila najljubša stvar v življenju dirkanje," je še povedal Barrichello.