[Formula 1] Novice iz sveta III.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
OK obrni takole..

Recimo, da imas v sluzbi pogodbo do konca leta, ko ti hocejo nenadoma prekint pogodbo brez odskodnine. Bos mirno pozrl?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Tolk človeka sem da če vidim da nisem uspešen da mirno grem, sploh če se me vsi v firmi hočejo znebit, in to grem brez da me kdo ven meče in jokica izpadem...kaj si takim debilizmom kot ga slow nick izvaja narediš? Noben te ne mara, v službi te vsi hebejo v glavo, forma gre dol, morala še bolj, in v njegovem primeru se ves svet zgraža nad nesposobnežem in ga imajo za jokico...na koncu itak ostaneš brez šihta.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Če ti šefe reče direktno "čuj, za [censored] si, se lahko spokaš prosim", nisi tolko fer, da greš sam, če vidiš da si nespo? al boš klical čeferina, da oskubi firmo, samo da bo tvoj žep poln?

ok, če si na dnu socialne liste in nimaš za položnice, thats fine, ampak nick če ne drugega ma ziher kak miljonček.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
čakaj čakaj, naredi se tako kot piše v pogodbi. in nič drugače. pa če je ta zadnji nesposobnež v vrsti.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ampak, ce si boljsi od sodelavcev (v tem primeru Petrov) potem nisi ravno totalno nesposoben, ne? Mercedes ga je podpisal zaradi nesposobnosti lani?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Problem je, ker ne poznamo ozadja pri Renaultu. Razen darjana, on je vsepovsod zraven.

Pri Renaultu imajo veliko problemov, dizajner je sel Williamsu, glavni inzenir Ferrariju (eni tudi zato sumijo Ferrarijevo izboljsanje forme), lastnik Genii hoce Senno, ker bo prinesel sponzorski denar, pogovarjajo se s Cosworthom za dobavo motorjev (ekipa ni vec tovarniska btw) in je cel razcefuk. Zato je tako malo od oka tezko bit pameten.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Ful je boljši od petrova, če se mu ne bi posračkala malezija bi bil kje?

Zakaj pa se ga potem renault hoče rešit in zakaj ne petrova, se bojijo ruske mafije ali kaj? Izkušnje ima poba in lahko pomaga pri razvoju, podobno kot de la rosa, ampak zaradi hitrosti ga noben ne bo jemal.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ce ce ce.. trenutno je boljsi in, ce bi ostal do konca leta bi nazgal Petrova. sem 99,9%.

Za ostalo beri moj post namenjen spidiju..

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Že to da ga primerjaš s Petrovom je zgrešeno, ta tip ima plačan zic v F1, če mene uprašaš je poden od podna. Ta sta tam-tam s pikami Heitfeldu ravno ni v ponos ne? Moral bi ga suvereno žgat, pa ga ne, samo joka stalno nekaj o ballance.

Uglavnem sem mnenja da če bi letos fural Alonso v renaultu bi bil v vrhu, avto je hiter samo dirkači so zanič. In ja, tudi Kubica je en povprečnež, "kr neki" tipa dirkač. Ala Webber, Massa, Barichello....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Lej ni f1 tako simpl, da se vsedes pa picis, to sigurno ves. Renault je bil razvit za Kubico pa Petrova, Heidi je pozno prisel, en drek testiral.. Ne, da ga opravicujem ampak ni simpl. Petrov kljub temu, da ga vsaj jaz cenim ranga De la Rosa, Mazzacane, Etuero, Speed, Klien ima le mal vec izkusenj v mostvu. Ker pa je Renault v p..., in se dogajajo notranje razprtije je fuk se vecji. Mostvo zaostaja v razvoju, lastniki bi radi prodal in jih tudi toptop dirkac zdele ne bi pripeljal med top 6. Heidfelda je tezko sodit pol.

Men on ni slab dirkac, ni spica ala Hami, Alonso, Vettel je pa soliden 2nd driver in ga cenim v rangu Webber, Button, Rosberg..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Torej nicka zagovarjaš, glede majkla pa se takoj reče, da je rosberg hitrejši, čeprav ima iste težave kot nick?

Citat:

Men on ni slab dirkac, ni spica ala Hami, Alonso, Vettel je pa soliden 2nd driver in ga cenim v rangu Webber, Button, Rosberg..

na MS se enostavno pozablja, čeprav je najboljši voznik v zgodovini F1? ali se to dela namerno, ker ti ni všeč?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ze 10000x sem povedal: Michael je bil nekoc top dirkac (priznam, da meni ni bil kul), danes je pa pac "odsluzena roba". Srce mu da, fizika pa ne vec. Je pa se vedno uporaben za sponzorje in za razvijanje dirkalnika.

Btw: Pa Nick je uspesnejsi od teammata.

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.588
1.254
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Lej ni f1 tako simpl, da se vsedes pa picis, to sigurno ves. Renault je bil razvit za Kubico pa Petrova, Heidi je pozno prisel, en drek testiral.. Ne, da ga opravicujem ampak ni simpl. Petrov kljub temu, da ga vsaj jaz cenim ranga De la Rosa, Mazzacane, Etuero, Speed, Klien ima le mal vec izkusenj v mostvu. Ker pa je Renault v p..., in se dogajajo notranje razprtije je fuk se vecji. Mostvo zaostaja v razvoju, lastniki bi radi prodal in jih tudi toptop dirkac zdele ne bi pripeljal med top 6. Heidfelda je tezko sodit pol.

de la rosa je bil zakon v Arrowsu :p

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
čakaj čakaj, naredi se tako kot piše v pogodbi. in nič drugače. pa če je ta zadnji nesposobnež v vrsti.
Tega dandanes ne boš več videl, to je umrlo v 90'.

confused-1.gif

Pogodbe niso prav nič umrle v 90. Vprašanje je samo kakšen "way-out" je zapisan v pogodbi. Če je pogodba kršena oz en ali več podpisnikov ne dobi tistega, kar je obljubljeno temu pravimo prevara ali goljufija.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tako. In kakor me je znano ima Nick probleme s krsenjem pogodbe s strani Renaulta.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mocno mocno dvomim, da bi sploh v top 10 prisla. Renault je z aeropaketom 2 mesca nazaj, zdaj polet problem s pregrevanjem auspuha, itd.