[Formula 1] Novice iz sveta III.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Spidi, slika se ti je pokvarila (avatar). Daj nazaj dolfeta, sem te ze navajen z njim, odkar ni vec precrtanega konja.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Pa sej dela? A res ne dela več?
confused-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAA in dez DEEEEEEEEEEZ...
hysterical-1.gif

Sem mislil, da bo 2011 sezona se na PoPu..

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Če pomislim še enkrat - ne bo mi treba več poslušat onih dveh kekcov, od katerih prvi o formuli ni imel pojma. Ališič bo spet nakladal svoje zgodbice o dirkačih in njihovih prijateljicah ter druge bedarije. Se pravi da gremo z dežja pod kap (al obratno, sej vseen). Resnično upam, da pomeni prenos F1 na nacionalki manj (bedastih) reklam in pa malo daljši prenos (se pravi, da se ne bodo vklapljali v prenos 10 minut pred dirko in ga zaključili ko zmagovalec prevozi ciljno črto).

S prehodom iz BOB-a na RTV, bo zanimivo videti ali bo tudi v interesu nacionalke zatemnjevanje ORF-a in HRT-a...
sprasujem se.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
na slo kanalu bom gledal samo če bo HD, verjetno ne bo, tako da dobro jutro ORF ali RTL. druge ni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ališič bo prava milina glede na ona bedaka na popu, tako da way to go RTV slo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Meni gre pa Ališič še bolj na jetra kot trenutna komentatorja. Kot da bi bral Lady, Novo,... Karambol opazi ko varnostniki že pospravijo razbitine, dež takrat, ko se steza že suši. V tistih 15-ih letih (ali kolikor časa je že komentiral) se ni naučil nič. Očitno ni za tako delo. Namesto da bi se posvetil, kakšnim temam, ki imajo veze s formulo, raje bere Bild in potem razlaga kje Šumi kupuje marmelado, kje poje Hamiltonova bejba in kdaj se je ločil Eccelstone. Od formule pa ve edino to, koliko koles in koliko cilindrov ima.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Res je, ampak vsaj ni "dull", kot trenutna komentatorja.

Ve kdo, kaj vse bodo prenašali na RTV od F1?

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Meni gre pa Ališič še bolj na jetra kot trenutna komentatorja. Kot da bi bral Lady, Novo,... Karambol opazi ko varnostniki že pospravijo razbitine, dež takrat, ko se steza že suši. V tistih 15-ih letih (ali kolikor časa je že komentiral) se ni naučil nič. Očitno ni za tako delo. Namesto da bi se posvetil, kakšnim temam, ki imajo veze s formulo, raje bere Bild in potem razlaga kje Šumi kupuje marmelado, kje poje Hamiltonova bejba in kdaj se je ločil Eccelstone. Od formule pa ve edino to, koliko koles in koliko cilindrov ima.

Takšna je slovenska realnost, ni enega res dobrega komentatorja za F1. Še najboljši bi bil Mihelič, če bi v svoj način komentiranja vnesel mal dinamike - hmm, v duetu z Jerančičem bi bilo kar zanimivo
smile-1.gif

P.S.: Še en zanimiv komentatorski dvojec bi bil SpidiGonzalez in Walter Wolf
bonk.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik fittipaldi00 pravi:
P.S.: Še en zanimiv komentatorski dvojec bi bil SpidiGonzalez in Walter Wolf
bonk.gif

Walter bo zagotovo kdaj prikorakal k Mirsadu in kako pametno izdavil
hysterical-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
na slo kanalu bom gledal samo če bo HD, verjetno ne bo, tako da dobro jutro ORF ali RTL. druge ni.

Je Bernie že potrdil, da se bo naslednje leto F1 sploh producirala v HD?