[Formula 1] Novice iz sveta II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Lauda je relativno bogo pokazal svoje znanje, pa je tudi včasih veljal za dobrega?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Res je. Saj s Schumijem bo isto
evil.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
O kakšnem kršenju pravil blodiš?
Moštva so zaprosili za soglasje in soglasja niso dobili. Reakcija užaljenega smrkavca pa ni kršenje pravil.

Mogoče sem se narobe izrazil - hočejo prirejat pravila. Če pustimo tisto zgodbico o testiranju z gumami iz druge serije ob strani
smirk-1.gif

Če kdo špila užaljenega smrkavca so to šumi & ferrari, kateri jokcajo ker ne bo cela F1 naredila izjeme zaradi njih. Itak imajo dva testna dirkača, pa naj si z njima pomagajo, če mislijo da stari prdec ni sposoben več furat.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa je mclaren naredil zadnje čase, razen zavestno goljufal?

Če se bi hamilton zapikiral pa bi prišel Mika nazaj, bi pa drugače gledali? Čisto nekaj tretje je pripeljati testnega voznika v moštvo, kot pa nekoga, ki par let ni sedel v bolid F1, pa še ti so se sedaj zelo spremenili...

Kaj maš za drugače gledat. Pri McLarnu bi dirkača nadomestil testni dirkač, tako kot se je že prej zgodilo. Ne štekam kje je fora, da upokojence nazaj vozjo, če potem jokajo ker ne morjo testirat. In kaj je narobe s testnima dirkačema pri Ferrariju, da ne moreta nadomestit Masse? Še sam praviš, da je drugače v dirkalnik postavt testnega dirkača kot upokojenca.

Kdo brani Ferrariju da goljufa... naj, samo potem naj bodo kaznovani tako kot so bili pri McLarnu in drugih. Samo ko pride do svete krave v F1 se začne na pravila spet drugače gledat..... pa ko smo že mislili, da bo mir z njim, hoče zdaj spet nekaj po svoje drekat.
smirk-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
sem ferrarijev navijač in se strinjam z vsemi, da pravila so pravila.
tudi sam dobivam taki občutek, da bi ferrari rajši kaj drugega testiral kot pa šumija
grin1.gif

če je še šumi res tisti šumi, potem mu bota petkov in sobotni trening dovolj da se spomni kako pa kaj
nahrung002.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Saj bo že nekako testiral, ne se bat
wink-1.gif

Magari nekje v pisdi materni, kjer ne bo nobenega "nadzora"
wink-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Moštva so zaprosili za soglasje in soglasja niso dobili. Reakcija užaljenega smrkavca pa ni kršenje pravil.

Mogoče sem se narobe izrazil - hočejo prirejat pravila. Če pustimo tisto zgodbico o testiranju z gumami iz druge serije ob strani
smirk-1.gif

Če kdo špila užaljenega smrkavca so to šumi & ferrari, kateri jokcajo ker ne bo cela F1 naredila izjeme zaradi njih. Itak imajo dva testna dirkača, pa naj si z njima pomagajo, če mislijo da stari prdec ni sposoben več furat.

Nič nočejo prirejat pravil. Vsa moštva so zaprosili za dovoljenje, verjetno bi morala svoje reči tudi FIA in če bi se vsi strinjali, bi bilo verjetno OK (razen če nisi mnenja, da bi morali za dovoljenje vprašati še tebe, spidija...)

Sicer pa, a sem kje napisal kako drugače, kot da je Ferrari reagiral kot užaljen smrkavec. In nič ne jokcajo, kako je cela F1 proti, ampak so se nesramno obregnili ob Franka - ki ni cela F1. Kljub temu je reakcija nezrela.

A si mogoče funkcionalno nepismen? (Vprašanje je zgolj retorično)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jap, saj to.. do Franka se obnasajo, kot da je nek n00b, ki je vceraj prisel v F1..

anglezi bi sarkasticno dejali: pure class from Ferrari

Je pa Montezemolo vedno drugace reagiral (mozakar z ugledom, okusom in spostovanjem do drugih), kot to ______ prepotentno Domenicalijevo..

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
zakaj pa ti lahko rečeš nekom teslo, jaz pa ne smem nekomu rečt drugače?

s tem da ti misliš žaljivo, jaz pa nisem...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

smirk-1.gif

Nič nočejo prirejat pravil. Vsa moštva so zaprosili za dovoljenje, verjetno bi morala svoje reči tudi FIA in če bi se vsi strinjali, bi bilo verjetno OK (razen če nisi mnenja, da bi morali za dovoljenje vprašati še tebe, spidija...)

Sicer pa, a sem kje napisal kako drugače, kot da je Ferrari reagiral kot užaljen smrkavec. In nič ne jokcajo, kako je cela F1 proti, ampak so se nesramno obregnili ob Franka - ki ni cela F1. Kljub temu je reakcija nezrela.

A si mogoče funkcionalno nepismen? (Vprašanje je zgolj retorično)

So kje v obstoječem pravilniku navedene izjeme pod katerimi bi moštva lahko testirala med počitnicami? In kaj je prošnja za dovoljenje testiranja drugega, kot poskus prirejanja pravil? Toliko o funkcionalni nepismenosti
smirk-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
So kje v obstoječem pravilniku navedene izjeme pod katerimi bi moštva lahko testirala med počitnicami? In kaj je prošnja za dovoljenje testiranja drugega, kot poskus prirejanja pravil?
Pravila se v F1 spreminjajo hitreje, kot zakoni v SLO. Pa so že pri nas hitri, sploh če je treba kje kaj več denarja pobrati. In predlogi za take ali drugačne spremembe kar dežujejo, še F1 je skoraj razpadla zaradi tega. Ne vem zakaj potem tak halo, če so zaprosili za extra dan testiranj za ''upokojenca''...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zato, ker sem 92419139x rekel, da zelim tako obnasanje samo v temah o neposrednih dirkah.

Ampak tebi na cast, evo editam

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
So kje v obstoječem pravilniku navedene izjeme pod katerimi bi moštva lahko testirala med počitnicami? In kaj je prošnja za dovoljenje testiranja drugega, kot poskus prirejanja pravil?
Pravila se v F1 spreminjajo hitreje, kot zakoni v SLO. Pa so že pri nas hitri, sploh če je treba kje kaj več denarja pobrati. In predlogi za take ali drugačne spremembe kar dežujejo, še F1 je skoraj razpadla zaradi tega. Ne vem zakaj potem tak halo, če so zaprosili za extra dan testiranj za ''upokojenca''...

Nekaj so pravila, ki se tičejo tehničnih stvari, drugo pa so izjeme za določeno moštvo....
Sicer pa je vsem (razen najbolj opranim navijačem Ferrarija) jasno, da Ferrariju bolj diši testiranje tehničnih stvari kot trening Schumacherja. Pri Ferrariju bi bili neumni, če nebi treninga izkoristli še za kaj drugega ... Sploh pa ne vidim razloga zakaj bi Ferrariju dovolili testiranje, če imajo dve altenative. Kdo je pa rekel, da more ravno šumi vozit namesto Masse?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ja, pristranski si. Jebiga, pač si zaen jebeštrga moderator. Sprijazni se. V forumu maš anarhijo.
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem bil par dni odsoten pa ste imeli debato o tem kak se ne dovoli šumijo vozit nov avto. Vprašanje za stručkote kako pa veste da ga še ni
sprasujem se.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To ne mores vedet.. Se je pa pripravljal s kartom, tako da dvomim, da je testiral F60..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.