FORMULA 1 GROSSER PREIS SANTANDER VON DEUTSCHLAND

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tole s prvim in drugim voznikom bi lahko enostavno rešli. Pravilo bi dodali, da do polovice sezone urejanja mest ni pod nobenim pogojem, potem pa ima vedno prednost tisti ki ima več točk do takrat... pa naj moštva plasirajo svoje kakor zelijo, javno če že. Meni je to čisto logično. ČE si druga violina, si to z razlogom.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Jaz mislim, da je Massa to naredil zanalašč. V jezi, ker je vedel, da ga mora spustiti, je naredil čim bolj očitno
grims-1.gif

Ker če bi hoteli, bi lahko naredili veliko bolj elegantno. Pomoje mu bodo tistih 100k, kar od plače odtegnili
grin1.gif

Vsekakor se to ne bo več ponovilo, razen če se hoče posloviti od ferrarija.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja to je skoraj sigurno res. Jaz bi mu tudi od place vzel.
Ostali so to poceli manj ocitno.

Mislim, da je prepoved dogovarjanja brezvezna, ce dovolijo "varcevanje" z gorivom (mclaren). Ali grejo sodniki preverjat, ce je bil poziv res potreben? Kaj pa varcevanje z zavorami (red bull)? Kaj pa ce se ze prej dogovorijo? Kaj ce dajo nekomu star model avta, ker baje niso uspeli pripraviti dveh novih (ferrari, mclaren, red bull) in s tem direktno postavijo enega dirkaca v podrejeni polozaj?

Torej vsaj vodilna mostva to pocnejo. Kaznovali bi pa enega?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
tip bi se elegantno zapar desetink zabremzal na tistem hairpinu pa bi alonso smuknil mimo, brez nekih ceremonij tako pa je spet bil pameten... masa ne bo nikol prvak, tako da se naj sprijazni.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Khem khem čemu? Še takrat ko slepa kura zrno najde goljufajo in kradejo. Pač ne morejo iz svoje kože.
hysterical-1.gif
A boli, ker je bil Ferrari 1. in 2. ? Ker drugače bi bili pa 1. in 2. ...?
bonk.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
O poglej XXXL se je spet oglasil, ziher je kaka dobra padla, škoda ker ga imam na ignore, ziher je bilo kaj glede mene...
hysterical-1.gif
Letos se ne da krast, to le ni ferrari, pa še Rubensa nima za slugo, Rosberg je itak pred njem konstantno...

Fletno je bilo gledat kako so si ga jemali, eden, pa drugi, pa tretji, vsi za en krog, legendarna dirka...
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Dopust je bil, dopust... rezultate zadnje dirke sem v časopisu prebral, pa sem komaj čakal, da tvoje komentarje preberem... 1. in 2. praviš, a?
cheer.gif