FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2012

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
OK šesti, moja napaka.
bonk.gif

PS: Pa nič ni treba podpisa popravljat, sej veš, statistika pa to...pravi da štarta šesti...pa to...vi ki imate tako radi statistiko pa ja ne boste zdej začeli po svoje...
grims-1.gif

V Monaku ni takšne obrabe gum, saj si lani videl Vettla, da je lahko zadrževal.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Mojster, kako praviš, da ima -5 mest...? Kje bi potem štartal.
bonk.gif

Nič bat, sploh ne rabim gledati dirke, samo tebe malo preberem, pa sem nasmejan za en teden...
hysterical-1.gif
Vsakemu svoje. Jaz se že tri leta smejim kako Rosberg pere fotra. Sploh komedija ko ima foter 2 pike...Sam da nam je lušno.
cheer.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:

Vsakemu svoje. Jaz se že tri leta smejim kako Rosberg pere fotra. Sploh komedija ko ima foter 2 pike...Sam da nam je lušno.
cheer.gif

Pere? A pa ti sploh gledaš kako tekmo mogoče? Letos od 5ih tekem je 1x prišel do 2h točk, 3x ga je zjebala ekipa/avto, 1x pa je imel bližnje srečanje tretje vrste
grin1.gif

Ampak, samo da si srečen...
rolleyes-1.gif

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Skos feedate trolla ej. Leave him alone
smirk-1.gif

Drgac pa vreme zelo oblacno v Monacu. Upam d bo dž, pol bo šele akcija.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Pa Maldonado bo štartu z zadnjega mesta, so mu še menjalnik zamenal.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Pa dons je Live stream na BBC-ju in na SKY-u. Kr ne vem kva bi gledu :D

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
To ni več F1, to je Spidi VS Mirsad... Kdo bo večjega kozla ustrelil, ha, ha, ha,... :)

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Noro bi ze blo, da bi sumi spet odstopo, ker bi drug drugemu polamala obese.zaj je pac grosjean najebal.Se pa mali res nosi, kot da je neka legenda dirkanja...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Smedley massi: sparaj gume za konec, da napades hamiltona
Hamilton: we will see about that

Hahahaha

Sumi pa bo kmalu odstopo?!Zaenkrat neznane tezave z dirkalnikom, zgubla moc in hitrost, tak de je verjetno kaj na motorju. Fuckd up

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ocitno se je poskodovala obesa ob trku na zacetku dirke.Ti bi dirkal pa vedel da nekaj ni ok s kolo in da lahko pri 250kmh in vec odleti?! Mecedea ni vec sajtrga kar Nico lepo dokazuje.Ce majk nebi mel kazni 5 mest bi danes zmagal
wink-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pa ce ne moreta objektivno ocenit stanja, bodita raje tiho
wink-1.gif

Me zanima ce bo grosjean dejansko kriv, ker placa je blo (pre)malo.Pa zanima me kaj bodo rekli za tiste, ki so v prvem krogu sekali prvi ovinek.Na zacetku dirke so omenli, da preiskujejo pol pa nic.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
wink-1.gif

Me zanima ce bo grosjean dejansko kriv, ker placa je blo (pre)malo.Pa zanima me kaj bodo rekli za tiste, ki so v prvem krogu sekali prvi ovinek.Na zacetku dirke so omenli, da preiskujejo pol pa nic.

Za začetek dirke, tisti, ki so sekali ovinek ne bo posledic...je bilo vmes napisano.
So pa tisti komisarji hitri, da so mislim da v 70. krogu napisali, da preiskujejo nesrečo med Šumijem in unim gnilim francozom.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Pa kaj ta Mercedes misli dat šumiju kdaj avto, ki bo zdržal celo dirko al ne???
Naj jih odj*ebe in naj gre nazaj k Ferrariju, bo vsaj imel avto, ki bo zdržal do konca dirke!

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
wink-1.gif

Za začetek dirke, tisti, ki so sekali ovinek ne bo posledic...je bilo vmes napisano.
So pa tisti komisarji hitri, da so mislim da v 70. krogu napisali, da preiskujejo nesrečo med Šumijem in unim gnilim francozom.

Oddolžili se bojo Šumiju s kaznijo za Grosjeana.dokler pa je šumi dirkal-je bil avto OK so pač rekli, jebat ga, to je dirkanje.
tongue-1.gif
Kr nekaj no.Sicer zaj v prid Majkla, ampak kr nekaj...