[Formula 1] Dobri stari casi..

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Kaj sedaj? Je imel čelado na glavi ko je prišel v box srebrnih ali ni imel? Par postov nazaj si se nekaj napenjal, sedaj pa spreminjaš svoje trditve. Rabiš tvoj citat? Kaj ropotaš če nisi siguren...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.532
1.232
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Kako je pa vcasih lahko vse to spilal?

Irvine prehiti nazaj Senno, ko je zaostajal za en krog, pa ga gre Senna po dirki na peso ruknt
hysterical-1.gif

Sej tudi Schumacher je hoto bit wanna be Senna , pa je hotu Coultharda na lape. Samo razlika je tu da en si upa (senna) drugi pa je usranđa. Schumacher je šel na Coultharda s čelado na glavi in ko se je Coulthard obrnu in šel proti Schumacherju si je brada hitro premislila pa spizdla nazaj v Ferrarijev boks.

daj ne serji nekaj na pamet....
prvo poglej posnetek in potem lapaj:

KLIK

če smo že pri tem... kdo je mel čelado in kdo ni....

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.532
1.232
113
in če smo že pri tem... .se tu lepo vidi kako ga Kulhard cel krog ni hotel spustit naprej... potem pa naenkrat samo dol z gasa

ampak to spada pod temo: zgodovina

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Kako je pa vcasih lahko vse to spilal?

Irvine prehiti nazaj Senno, ko je zaostajal za en krog, pa ga gre Senna po dirki na peso ruknt
hysterical-1.gif

Sej tudi Schumacher je hoto bit wanna be Senna , pa je hotu Coultharda na lape. Samo razlika je tu da en si upa (senna) drugi pa je usranđa. Schumacher je šel na Coultharda s čelado na glavi in ko se je Coulthard obrnu in šel proti Schumacherju si je brada hitro premislila pa spizdla nazaj v Ferrarijev boks.

daj ne serji nekaj na pamet....
prvo poglej posnetek in potem lapaj:

KLIK

če smo že pri tem... kdo je mel čelado in kdo ni....

Ne ti meni o lapanju razumeš ?

Je šel s čelado na njega ali ne ? Kdaj je dal čelado dol ? Ko je mel celo hordo Ferrarijevih džipsijev okoli sebe.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.532
1.232
113
hysterical-1.gif

ki so ga odstranili in ne branili
hysterical-1.gif

pa kaj misliš da je to street figh? da bodo še mehaniki med sabo obračunali?
hysterical-1.gif

dajte si VSI naredite eno uslugo: pozabite ŠUMIJA,...... vsaj jaz ga na postah več nikjer ne vidim

daj povej mi še nekaj.... kaj so TEBI storili Ferrarijevi mehaniki da jih imenuješ đžipsiji? (moderator?)

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

dajte si VSI naredite eno uslugo: pozabite ŠUMIJA,...... vsaj jaz ga na postah več nikjer ne vidim

daj povej mi še nekaj.... kaj so TEBI storili Ferrarijevi mehaniki da jih imenuješ đžipsiji? (moderator?)

Dobro jaz vem da to ni street fight in tudi Schumacher je to dobro vedu, ker si je oddahnu ko je vedu da ga bodo odmaknili preden bi dobu šus od Coultharda.

In preberi si malo o tem kak je Italjanska rasa sestavljena zato se zaman jočeš pri moderatorih (kot se je Schumi pri svojih mehanikih) ker za razliko od tebe jaz pišem kulturno in v mojem sporočilu ni žalitev. Misliš da je podobnost besed rom, Rim, Roma naklučje ?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz prosim za resnost samo v temah, ki se ticejo aktualnih dirk, kjer hocem da so komentarji na nivoju. V ostalih temah, ki se ne ticejo aktualne dirke/dogajanja ni tako strogega kriterija in zaradi mene lahko dirkace, mehanike klicete kakor hocete. Dokler zadeva ne bo presegla osebnega zaljenja, je OK by me.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Še kar nisi povedal, ali je imel čelado na glavi, ko je prišel v box srebrnih? Si mogoče slep in nisi gledal dirke (premlad...?)? Ker če si slep, potem ne morem reči, da si butast. Pač nisi videl in to je to.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

Dobro jaz vem da to ni street fight in tudi Schumacher je to dobro vedu, ker si je oddahnu ko je vedu da ga bodo odmaknili preden bi dobu šus od Coultharda.

In preberi si malo o tem kak je Italjanska rasa sestavljena zato se zaman jočeš pri moderatorih (kot se je Schumi pri svojih mehanikih) ker za razliko od tebe jaz pišem kulturno in v mojem sporočilu ni žalitev. Misliš da je podobnost besed rom, Rim, Roma naklučje ?

A potemtakem smo slovenci tut džipsiji?
nahrung002.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Še kar nisi povedal, ali je imel čelado na glavi, ko je prišel v box srebrnih? Si mogoče slep in nisi gledal dirke (premlad...?)? Ker če si slep, potem ne morem reči, da si butast. Pač nisi videl in to je to.

Proti Coulthardu je šel s čelado na glavi. Ko je vidu da ima okoli sebe celo hordo Ferrarijevih ................... (da se nebo kdo zopet jokal k moderatorju da koga žalim) pa je dal čelado dol. Takoj je postal hraber ko je mel okoli hordo ljudi. Sicer pa itak je on u fizičnem napadu boljši brez čelade, ker lahko stisne gipsara z brado , kar ne more če ma čelado na glavi in mu zakriva brado.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.532
1.232
113
dvomim da je s čelado na glavi sploh videl če ma koga za sabo....
sicer pa je šel lepo po postopku.... prvo rokavice dol in ko jih je pospravil je bla na vrsti še čelada in potem še kapa....

očitno je imel za tvoje pojme napačen vrstni red
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Ko je vidu da ima okoli sebe celo hordo Ferrarijevih ................... (da se nebo kdo zopet jokal k moderatorju da koga žalim) pa je dal čelado dol. Takoj je postal hraber ko je mel okoli hordo ljudi.
Se ti opravičujem. Sem še enkrat pogledal posnetek in v McLarnovi garaži naštel 17 Ferrarijevih mehanikov in 4 mehanike srebrnih. Zgleda, da je bil Michael res v premoči... kaj bi se šele zgodilo, če bi bil ''fajt'' v garaži Ferrarija, tam je bilo še 136 mehanikov Ferrarija, glede na tvoje videnje...
bonk.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Schumacher je snel čelado ko je videl da ma "žešče" okrog sebe. Coulthard bi mu dal po pesi, prvo Senna pol še Coulthard, ma bi bil kar veliko tepen če ga nebi branla horda. Sicer pa da se je schumacher nekomu v rit zabil???
shocked-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jacques.. Eden redkih, ki si je upal, po zunanji strani dolgeeeeega in padajocega 1. ovinka v Estorilu koga prehitet..

masevc

Guru
2. sep 2007
3.516
893
113
tule je veliko spoštovanja med dirkači.
V zdajšnjih časih bi se verjetno dirkača zaletela že med prvim manevrom