Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Kako je pa vcasih lahko vse to spilal?
Irvine prehiti nazaj Senno, ko je zaostajal za en krog, pa ga gre Senna po dirki na peso ruknt
Sej tudi Schumacher je hoto bit wanna be Senna , pa je hotu Coultharda na lape. Samo razlika je tu da en si upa (senna) drugi pa je usranđa. Schumacher je šel na Coultharda s čelado na glavi in ko se je Coulthard obrnu in šel proti Schumacherju si je brada hitro premislila pa spizdla nazaj v Ferrarijev boks.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Kako je pa vcasih lahko vse to spilal?
Irvine prehiti nazaj Senno, ko je zaostajal za en krog, pa ga gre Senna po dirki na peso ruknt
Sej tudi Schumacher je hoto bit wanna be Senna , pa je hotu Coultharda na lape. Samo razlika je tu da en si upa (senna) drugi pa je usranđa. Schumacher je šel na Coultharda s čelado na glavi in ko se je Coulthard obrnu in šel proti Schumacherju si je brada hitro premislila pa spizdla nazaj v Ferrarijev boks.
daj ne serji nekaj na pamet....
prvo poglej posnetek in potem lapaj:
KLIK
če smo že pri tem... kdo je mel čelado in kdo ni....
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ki so ga odstranili in ne branili
pa kaj misliš da je to street figh? da bodo še mehaniki med sabo obračunali?
dajte si VSI naredite eno uslugo: pozabite ŠUMIJA,...... vsaj jaz ga na postah več nikjer ne vidim
daj povej mi še nekaj.... kaj so TEBI storili Ferrarijevi mehaniki da jih imenuješ đžipsiji? (moderator?)
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ki so ga odstranili in ne branili
pa kaj misliš da je to street figh? da bodo še mehaniki med sabo obračunali?
dajte si VSI naredite eno uslugo: pozabite ŠUMIJA,...... vsaj jaz ga na postah več nikjer ne vidim
daj povej mi še nekaj.... kaj so TEBI storili Ferrarijevi mehaniki da jih imenuješ đžipsiji? (moderator?)
Dobro jaz vem da to ni street fight in tudi Schumacher je to dobro vedu, ker si je oddahnu ko je vedu da ga bodo odmaknili preden bi dobu šus od Coultharda.
In preberi si malo o tem kak je Italjanska rasa sestavljena zato se zaman jočeš pri moderatorih (kot se je Schumi pri svojih mehanikih) ker za razliko od tebe jaz pišem kulturno in v mojem sporočilu ni žalitev. Misliš da je podobnost besed rom, Rim, Roma naklučje ?
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Še kar nisi povedal, ali je imel čelado na glavi, ko je prišel v box srebrnih? Si mogoče slep in nisi gledal dirke (premlad...?)? Ker če si slep, potem ne morem reči, da si butast. Pač nisi videl in to je to.
Se ti opravičujem. Sem še enkrat pogledal posnetek in v McLarnovi garaži naštel 17 Ferrarijevih mehanikov in 4 mehanike srebrnih. Zgleda, da je bil Michael res v premoči... kaj bi se šele zgodilo, če bi bil ''fajt'' v garaži Ferrarija, tam je bilo še 136 mehanikov Ferrarija, glede na tvoje videnje...Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Ko je vidu da ima okoli sebe celo hordo Ferrarijevih ................... (da se nebo kdo zopet jokal k moderatorju da koga žalim) pa je dal čelado dol. Takoj je postal hraber ko je mel okoli hordo ljudi.